Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyulladt fog gyökérkezelése...

Gyulladt fog gyökérkezelése esetén szükséges az érzéstelenitő?

Figyelt kérdés

azt hallotttam hogy ugy se hat ha gyulladt a fog.

be van gyulladva a fogam,be van dagadva az arcom,lázam van és elviselhetetlenül fáj. fogorvoshoz meg abba az esetbe megyek ha nem látok tüt mert rosszul vagyok a látványátol

2022. nov. 9. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosnak nem kell az érzéstelenítő, megkezel ő téged anélkül is, csak félő, hogy elájulsz a fogorvosi székben a fájdalomtól, amikor kihúzza a foggyökérből az érzőideget.
2022. nov. 9. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom fugg a gyulladas merteketol. Nekem be volt gyulladva, de gondolom akkor nem annyira, mert hatott az erzestelenito, hala a jo egnek semmit nem ereztem a gyokerkelezesbol, pedig amugy a fogam pokolian fajt mar.

Amugy tessek osszeszedni magad, mert ez igy nem maradhat. El kell menni orvoshoz. Antibiotikumot is szoktak felirni mar ilyenkor.

2022. nov. 9. 16:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A gyökérkezeléstől meg összefosod magad (már bocs) érzéstelenítő nélkül.
2022. nov. 9. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Amugy meg csukd be a szemed es nem latsz tut. Hidd el, mindenki utal fogorvoshoz jarni, ez nem egy kellemes tevekenyseg. En is rettegek, ajultam is mar el a szekben ulve tobbszor is, ennyire, de osszeszedem magam es megyek.

A szememet amugy egy masodpercre se nyitom ki soha,csukva tartom, kulonben en is sirva menekulnek.

2022. nov. 9. 16:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem két injekciót adott, annyira fájt..kell, ne nézd a tűt.
2022. nov. 9. 16:07
 6/14 A kérdező kommentje:

1

nem kell meg várjam hogy elájulak a fájdalomtol mert már akkor elájulok mikor meglátom a tüt.

3

remélem ez nem történik meg. igaz a fájdalom küszöböm is nagyon alacsony

5

annyira fájdalmas volt?

2022. nov. 9. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:

De nem ertem, miert latod a tut? Miert nem vagy hajlando becsukni a szemed? Minek figyeled?? Rengeteg fogaszati kezelesen vagyok mar tul sajnos, soha, egyszer nem lattam meg tut, azt se tudom hogy nez ki, amivel az erzestelenitot beadja. Sokszor meg a szurast se erzem.

Amugy nekem egyszer volt eddig gyokerkezelesem, az orvos azt mondta, hogy mindig 2 injekciot szoktak adni, ez az alap; aztan erre lehet kerni meg pluszban, ha faj.

2022. nov. 9. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladt fog húzása után a szülés már meg se kottyan. Nem tudom, hogy fájdalomcsillapító nélkül milyen lett volna, de nem is próbálnám ki. Szerintem nézd meg a tűt, mert ha elájulsz, akkor talán kevésbé lesz traumatikus, ami utána jön.
2022. nov. 9. 17:26
 9/14 A kérdező kommentje:

8

huha ez nem biztato.

mi jon utána

2022. nov. 9. 17:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hatni fog az érzéstelenítő.
2022. nov. 9. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!