Gyulladt fog gyökérkezelése esetén szükséges az érzéstelenitő?
azt hallotttam hogy ugy se hat ha gyulladt a fog.
be van gyulladva a fogam,be van dagadva az arcom,lázam van és elviselhetetlenül fáj. fogorvoshoz meg abba az esetbe megyek ha nem látok tüt mert rosszul vagyok a látványátol
Gondolom fugg a gyulladas merteketol. Nekem be volt gyulladva, de gondolom akkor nem annyira, mert hatott az erzestelenito, hala a jo egnek semmit nem ereztem a gyokerkelezesbol, pedig amugy a fogam pokolian fajt mar.
Amugy tessek osszeszedni magad, mert ez igy nem maradhat. El kell menni orvoshoz. Antibiotikumot is szoktak felirni mar ilyenkor.
Amugy meg csukd be a szemed es nem latsz tut. Hidd el, mindenki utal fogorvoshoz jarni, ez nem egy kellemes tevekenyseg. En is rettegek, ajultam is mar el a szekben ulve tobbszor is, ennyire, de osszeszedem magam es megyek.
A szememet amugy egy masodpercre se nyitom ki soha,csukva tartom, kulonben en is sirva menekulnek.
1
nem kell meg várjam hogy elájulak a fájdalomtol mert már akkor elájulok mikor meglátom a tüt.
3
remélem ez nem történik meg. igaz a fájdalom küszöböm is nagyon alacsony
5
annyira fájdalmas volt?
De nem ertem, miert latod a tut? Miert nem vagy hajlando becsukni a szemed? Minek figyeled?? Rengeteg fogaszati kezelesen vagyok mar tul sajnos, soha, egyszer nem lattam meg tut, azt se tudom hogy nez ki, amivel az erzestelenitot beadja. Sokszor meg a szurast se erzem.
Amugy nekem egyszer volt eddig gyokerkezelesem, az orvos azt mondta, hogy mindig 2 injekciot szoktak adni, ez az alap; aztan erre lehet kerni meg pluszban, ha faj.
8
huha ez nem biztato.
mi jon utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!