Gyökérkezelés "lezárásakor" és a végső tömés elhelyezésekor szükséges érzésteleníteni?
Holnap megyek lezárásra és a végső tömést is megkapom. Szükség lesz-e érzéstelenítésre, hogyan készüljek?
Mikor először mentem "felnyitásra" és az első tisztításra akkor kellett.
Második és harmadik alkalommal mikor csak tisztítás meg tűkkel "piszkálás" volt, akkor nem, mert nem fájt, csak minimálisan 1-1 mozdulat. Nem is tartom szükségesnek, jobb az úgy, ha utána nem zsibbad órákig (első esetben nem volt kérdés, hogy kell és nagyon erőteljes dolog az érzéstelenítés, főleg utólag még órákig). Igaz ami igaz alig-alig éreztem valamit akkor is, pedig még akkor volt legrosszabb állapotban a fogam.
Szóval szerintetek kelleni fog, vagy nem? Én örülnék, ha nem kellene és az orvos is általában úgy áll hozzá, hogy "elkezdjük és ha nagyon nem jó, majd akkor igen", de a legutóbbi két tisztításnál/töméscserénél sem kellett, mert egyetlen pontot leszámítva semmit nem éreztem a tűkből vagy bármi másból.
3.
Nekem ezalapján nem fog kellene, mert a tűt egyáltalán nem érzem (vagyis de érzem, hogy ottvan, de nem fáj - illetve nekem a tömés sem esett ki és 1 hete volt az utolsó átmosás/töméscsere, így az én helyzetem nem olyan speciális, mint a tied. A tiedbe beleszólt a vírus.
Az enyémbe sajnos nagyon :) De jó kezekben vagyok :) És a leírtak alapján neked szerintem tuti nem fog kellenni.
3. voltam
Bocsi hogy idepofatlankodok
Vegul kaptal erzestelenitot?
Hany alkalmas egy gyokerkezelt fog megcsinalasa? Kedden voltam akkor kezdtek el, de annyira feltem hogy eszembe se jutott megkerdezni a doktorurtol :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!