Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a gyökérhúzás?

Mennyire fáj a gyökérhúzás?

Figyelt kérdés
Az összes fogam rossz ezek mind le vannak töredezve, valamit az ínyem is benőtt. Megyek fogászatra majd de szinte az összes fogamat ki kell húzni mind rossz. Mennyire fájdalmas, mire számithatok?
2022. okt. 17. 19:51
 1/5 anonim válasza:
100%
Nekem a szájsebészetem szedték ki az ilyen fogam. Előtte be voltam szarva, hogy milyen rossz lesz, aztán úgy kiszedte, hogy meg sem éreztem 😅
2022. okt. 17. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajnos nekem az egészet ki kell szedni annyira elhanyagoltam a fogaimat. Egyszerre menmyit húzhatnak egy alkalommal?
2022. okt. 17. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy el fogják érzésteleníteni, hogy semmit sem fogsz belőle érezni a világon.

Nekem húztak ki durván begyulladt gyökérkezelt fogat is, összesen annyit éreztem belőle, hogy valamit matatnak a számban.

Érzéstelenítéssel együtt talán 20 percig tartott.

Az egészben az idegeskedés volt a legrosszabb.

Utána kaptam antibiotikumot és fájdalomcsillapítót, de ez utóbbiból egyetlen darab sem kellett.

2022. okt. 17. 20:18
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom, nekem csak egy ilyen fogam volt, de az teljesen fekete, csak a gyökere volt meg arra. Elkezdte piszkálni valamivel, azt hittem csak megnézi még, együtt csak mondja, hogy "hát akkor ezzel meg is volnánk" 🤣
2022. okt. 17. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ez fogorvostól függ, mennyire fáj,hiába írják többen is hogy nem fáj,pl nekem úgy kiszedte az orvosom(magán) az idegeket,hogy meg se éreztem, viszont a körzeti orvosomnál egy sima tömés is fájt. Szóval tényleg nem mindegy hogy milyen orvoshoz mész.
2022. okt. 17. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!