Mit tegyek ha a fogorvosom nem akarjam vallalni a beavatkozast? Valaki tud mondani budapesten olyant aki vállalná?
Sajnos igaza van a fogorvosodnak, tényleg nem hat így az érzéstelenítő. Lelkiismeretes fogorvos nem fogja vállalni. Az antibiotikumokat kúraszerűen kell szedni, 3 nap után valószínűleg még nem hatott.
N
1
lehet hogy az antibiotikum a gond?
fel fogok keresni egy szajsebeszt hataha o hajlando tenni valamit. mar egy hete hianyzom a munkabol mert igy nem tudok dolgozni es lassan már megörülök a fajdalomtol.
20 l.
3
tudom hogy igaza van de muszaj lenne mar valamit csinalni mert nem birom tovabb.
7
az borzaszto sokba kerulne de nekem ha egeszsegrol van szo nem szamit a penz csak az a gond hogy az is idopontal mukodik .nekem meg mar nincs idom varni napokat .nekem olyan megoldas kell ami azonnali es nem kell varni ra.
8
kerek masik antibiotikumot majd meglatom hasznal e az valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!