Milyen a fogszabályzód?
Figyelt kérdés
Persze, csak ha van. :) Milyen fajta, kivehető, állandó, milyenek rajta a gumik, mennyibe került, mióta van/ volt fent, stb. :) Kort és nemet ha lehet, írjatok. :)2010. szept. 24. 18:16
11/13 anonim válasza:
Nekem állandó, sima álatlában átlátszó gumikkal de sokáig dróttal voltak összefogva a tappancsok. 36 ezer volt és több mint 2 éve van meg. 17/L
12/13 anonim válasza:
Porcelán a felső, fém az alsó, nem kivehető, jelenleg nincsenek rajta gumik, összesen maga fogszabályzó max. 60 ezerbe került, 2008. december 1-jétől van fent, remélem, nemsoká leveszik. :) Egyébként szeretem, csak már nagyon várom a végeredményt. :D 16/L
13/13 anonim válasza:
Sima rögzített fém, most átlátszó gumikkal.
Nincsenek rajta gyűrűk, olyan, mint neki: http://www.youtube.com/watch?v=sX20BNjyrlY
100 000 volt ívenként, most tartok a 2. hónapnál, eddig nagyon elégedett vagyok vele ;)
24, lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!