Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van/volt fogszabályzód?

Van/volt fogszabályzód?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor írd le, h fém/porcelán, hogy mióta van/mennyi ideig volt, és hogy mi a baj/mi volt a baj a fogaiddal, ami miatt kellett.

Ha ne, akkor írd meg, h elvileg kellene-e.:)

Előre is köszi a válaszokat!:)

2009. ápr. 25. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

fém volt, két és fél évig (ez azért hosszabb idő, mint az átlag... :)), azért mert a felül a mindkét oldalon a mindkét második metszőfogam az elsők mögött volt. szóval kissé cápafogazatom volt:) furcsamód nem húzták ki egy fogamat sem, szépen rendbe rakták...lassan egy éve már csak az éjszakait hordom.

16/lány

2009. ápr. 25. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:

nem volt még.Nem is kell,pár hete volt szűrés a suliba,nem kell,csak tömni 4leghátsó fogaimat:S

14/L

2009. ápr. 25. 14:45
 3/16 anonim válasza:

fém van már másfél éve ugyanazért amiért az első válaszolónak csak nekem 2 fogamat még ki is húzták =/ előtte pedig 3 évig volt éjszakai

15/L

2009. ápr. 25. 14:48
 4/16 anonim ***** válasza:

volt:) fém, először felül fél évig, azt leszedték, és kaptam alulra újabb fél évig:)

alul keresztharapás miatt , felül pedig két maradandó fogamat kihúzták, mert nem fértek volna el:)

most éjszakai alsó-felső van.

2009. ápr. 25. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Fém volt gyerekkoromban, kb 3 évig volt fenn, 12-13 évvel ezelőtt. szörnyen utáltam, mert akkor még nem volt ennyire elterjedt mint manapság, és volt pár bunkó, aki csúfolt miatta:S azért kellett, mert nagyon sokáig szoptam az ujjamat, és csúnyán kiállt a felső fogsorom, és rossz is volt a harapásom.

(23, nő)

2009. ápr. 25. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
van, 6 fogamon porcelán, a többin fém, rossz volt a harapásom és a szemfogaim felül nőttek. már másfél éve van fent, kb még fél-1 év a doki szerint.
2009. ápr. 25. 14:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Fém volt, majdnem 2 évig. Az első 2 fogam között nagy rés volt, ezért kellett. Nem volt olcsó, de azóta se bántam meg hogy rászántam magam, mert azóta sokkal felszabadultabban mosolygok. :) Amúgy nekem 23 évesen volt, úgyse sose késő! :)
2009. máj. 30. 10:19
 8/16 anonim válasza:

szia 15/L

nekem lesz majd kb 1 hónap múlva rögzített fém

mert mélyharapásom van, nem normálisan záródnak a fogaim...

alsó(7 hónapig lesz) felső(12-14 hónapig)

és kb 50.000 lesz ha ezis érdekel

2011. júl. 6. 15:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs és nem is volt, hanem LESZ!
2011. júl. 14. 16:09
 10/16 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz hasonlóan nekem is cápafogazatom volt csak nekem a szemfogam nőtt a metszőfogaim mögé. Sima fém van mert a doki szerint ezzel a legjobban alakítható a fogazat :) 2 éve van meg és még 1 év biztos sajnos.
2011. júl. 23. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!