Van/volt fogszabályzód?
Ha igen, akkor írd le, h fém/porcelán, hogy mióta van/mennyi ideig volt, és hogy mi a baj/mi volt a baj a fogaiddal, ami miatt kellett.
Ha ne, akkor írd meg, h elvileg kellene-e.:)
Előre is köszi a válaszokat!:)
fém volt, két és fél évig (ez azért hosszabb idő, mint az átlag... :)), azért mert a felül a mindkét oldalon a mindkét második metszőfogam az elsők mögött volt. szóval kissé cápafogazatom volt:) furcsamód nem húzták ki egy fogamat sem, szépen rendbe rakták...lassan egy éve már csak az éjszakait hordom.
16/lány
nem volt még.Nem is kell,pár hete volt szűrés a suliba,nem kell,csak tömni 4leghátsó fogaimat:S
14/L
fém van már másfél éve ugyanazért amiért az első válaszolónak csak nekem 2 fogamat még ki is húzták =/ előtte pedig 3 évig volt éjszakai
15/L
volt:) fém, először felül fél évig, azt leszedték, és kaptam alulra újabb fél évig:)
alul keresztharapás miatt , felül pedig két maradandó fogamat kihúzták, mert nem fértek volna el:)
most éjszakai alsó-felső van.
Fém volt gyerekkoromban, kb 3 évig volt fenn, 12-13 évvel ezelőtt. szörnyen utáltam, mert akkor még nem volt ennyire elterjedt mint manapság, és volt pár bunkó, aki csúfolt miatta:S azért kellett, mert nagyon sokáig szoptam az ujjamat, és csúnyán kiállt a felső fogsorom, és rossz is volt a harapásom.
(23, nő)
szia 15/L
nekem lesz majd kb 1 hónap múlva rögzített fém
mert mélyharapásom van, nem normálisan záródnak a fogaim...
alsó(7 hónapig lesz) felső(12-14 hónapig)
és kb 50.000 lesz ha ezis érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!