Mit tegyek, hogy minél előbb kiessen a tejfogam?
Tavaly december óta van fogszabályzóm és még 2 tejfogam van. A fogorvosom mindig azt mondja, hogy előbb levenné a fogszabályzót, ha kiesne az a 2 tejfog. Szóval, nagyon jó lenne ha minél előbb kiesne, mert nagyon várom már, hogy levegye a fogszabályzót.
15/L
Lelkiismeretes egy orvosod lehet, hallod-e...
Melyik fogad az? A szemfogak vagy a kisőrlők? A fogorvosdnak kellene kitalálnia a röntgen alapján, hogy mit tegyen. 15 évesen már nem kellene tejfogakanak lennie a szádban, és ezt gondolom a fogorvosod is tudja..de nem tesz semmit. Akkor tőlünk mit vársz?
Vagy csírahiányos a fogad vagy impkatált/retineált, előbbit fogszabályozóval vagy fogszabályozóval és fogpótlással lehet megoldani, utóbbit pedig fogszabályozóval és egy szájsebészeti műtéttel.
De én a helyedben orvost váltanék, ha szerinte erre annyi a megoldás, hogy ki kell, hogy essen.
hehe nekem csak 1 évig lesz fogszabályzóm. :P
Egyébként te szólsz vissza mindig nekem, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!