Miért olyan rossz az SZTK-s fogorvosok megítélése?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 08:05
21/24 anonim válasza:
Nekem nem látta a gyulladást a fogamon,és úgy adta be az érzéstelenitőt.Semmit nem használt,és úgy ráncigálta ki a fogamat.Életem legrosszabb élménye volt.Azóta csak magánhoz járok.Itt úgy lezsibasszák a számat,hogy utánna 4 óráig semmit se érzek kb.Nekem már csak ez miatt.Anyukámnak a régi sztk fogorvosa meg fiatal korábban rontotta el a fogait.Rosszul tömött.Ma 40 évesen van 6 foga...(Rengeteg pénz megcsináltatni neki, 3,5 millió volt,most a hitelt nyögjük közösbe)
22/24 anonim válasza:
Mi kerül 3,5 millióba egy fogsoron? Aranyból van?
Egy ki-be rakható minőségi műfogsor 200-ból megvan.
23/24 anonim válasza:
Implantátummal csináltatuk meg
24/24 anonim válasza:
Atya úristen... És mennyi idő alatt lehetett berakatni a hány darab implantátumot? Nagyon horror sztorikat hallani begyulladt stb. implantátumokról... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!