Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit erezhetnek a korzeti...

Mit erezhetnek a korzeti fogorvosok hogy rossz munkat vegeznek? Rossz gyokerkezeles rossz tomesek de az mar mindennek a teteje hogy kiderul hogy a gyokerbe egy gyokerkezelos muszert is beletort derult ki nemreg egy masik orvosnal.

Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 21:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Szomoru ez. Es az is hogy a maganorvosnal derulnek ki ezek a dolgok.
2018. nov. 29. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Aki délután magánrendelőben van, délelőtt megtalálható az állami rendelésen 😉 ki kell fogni, utána kell kérdezni.
2018. nov. 29. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez egy bonyolult téma, de valóban nem annyira lelkiismeretesek mint egy magánrendelésen.

Financiálisan a körzeti rendelés nagyon nem éri meg. Nagyon el is van cseszve egyebként is az egész egészségügy.

A másik dolog, hogy te betegként nem tudod megítélni, hogy egy fogorvos milyen szakmailag, mert nem értesz hozzá és ezt is sokan kihasználják.

2018. nov. 29. 22:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Azért ahol én élek ott egy magánrendelős fickó akihez elvből sem mennék magánra alkalmaz kezdő orvosokat. Nem vesznek észre gyulladásokat rosszul végzik a munkát. Na de az hogy benne marad a műszer darabja a gyökérben már túlzás. Aztán emiatt kuka a fog és ehelyett is mehet implantátum ha akarok valamit. Leszarják az ember egy röntgenre alig küldik el.

Most meg persze fizethetek egy zsák pénzt de legalább emberi és minőségi ellátást kapok. Csak rosszul esik mennyire hülyére vettek amoda és hova jutottam.

2018. nov. 29. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül dilettánsak csak futószalag van és sok a bunkó beteg (a nyugodt tehetősek fizetőshöz mennek)

Profi magánorvosnál is előfordult hogy beletört a gyökeres cucc. Nem nálam, de az én orvosomnál (magán).

2018. nov. 29. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk az ha beletörik egy műszer a gyökércsatornába és leszarják az nonsense.
2018. nov. 29. 23:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Ott azt mondták semmi baja a fognak. Aztán a ct meg a röntgenek szépen mutatják. Na de életem legjobb döntése volt hogy otthagytam őket.
2018. nov. 29. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért magánban is készülnek csapnivaló munkák, csak annyi a különbséggel hogy egy vagyont ott hagy a beteg, és kedvesebbek a beteggel.

Nem ismerem a fogorvosodat, de a gyökérkezelő tű beletörése amúgy nem egy nagyon ritka baleset.

2018. dec. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!