Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elrontott fogkorona. SZTK...

Elrontott fogkorona. SZTK alapon vissza kerhetem a pénzt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap előtt lett kész a fogkoronám ( első 6fog). Előtte ugye hivtak próbára de akkor nem mondott semmit a Dr nő valami fémet húzott a le csiszolt fogamra ennyi volt.. Nem kérdezett semmit hogy jó e vagy akármi. Én azt hittem hogy az még nem is a fog😬 nem is ez a baj! Hívtak hogy kész a fog. Elmentem felrakta meg mutatta.. Hát én rosszul lettem. 3x akkora mint a rendes fogam 3x olyan vastag a formája se szép egyszerűen szörnyű! Mondtam neki hogy ez így nem tetszik túl nagy nem ilyen volt az igazi fogam! Azt mondta azért érzem nagynak mert előtte 1 hónapig le volt csiszolva a fogam! És hogy nem tud másmilyent csinálni mert ilyen az inyem🤷‍♀️( semmi baj az inyemmel Tudttomal)Fel akarta ragasztani véglegesen! Úgy harcoltam ki hogy csak ideiglenes legyen először mert fura nekem. Jól is tettem mert 2 napja van fent ( holnap megyek vissza) nem tudok enni vele nem ér össze az alsó és a felső fogam nyomja az inem beszélni se tudok benne. SZTK alapon voltam nála azt akarom kérdezni ,hogy azt mondta nem tud másmilyent csinálni vissza kapom a pénzt? Azért nem volt olcsó.. Sőt.. :( 250 ezer volt. 1 évig gyűjtöttem rá és nem ilyenre számítottam. Mutattam messengeren egy másik fogorvosnak rendesen kinevetett azt mondta látszik hogy a minta se lett jó le véve. Mit tehetek ilyen esetben?
2022. júl. 27. 21:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
És akkor hogy lesz tovább? Mit beszéltetek? Ugye egy másik fogorvos előtte körbefotózta?
2022. júl. 29. 12:43
 32/39 A kérdező kommentje:
Vannak fotók. Tegnap mondtam a de nőnek hogy a betegjogi képviselőhöz fordulók ha nem kapok vissza a pénzem akkor mintha megijedt volna egyből azt mondta várják már egy kicsit beszél ő a fogtechnikussal.. Majd hívott még tegnap hogy hétfőn mennyek be beszéltek a fogtechnikussal. Kíváncsi leszek..
2022. júl. 29. 12:48
 33/39 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért kijavít a telefon..
2022. júl. 29. 12:49
 34/39 anonim ***** válasza:
Ezek szerint újra elkészítik?
2022. júl. 29. 13:23
 35/39 A kérdező kommentje:
Nem! Meg mondta a fogorvos nő, hogy a fogtechnikussa nem tud szebbet- jobbat mert " rossz az inyem - csúnya forma😒) nem tudom mibabaja vele pontosan. Várom vissza kapjam a pénzt és másik fogorvossal próbálkozok majd
2022. júl. 29. 15:43
 36/39 anonim ***** válasza:

az király fogtechnikus lehet.

Amúgy nem lehet az ínyt korrigálni lézerrel?

2022. júl. 29. 16:16
 37/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig azt se tudtam baj van az inyem el. Nem tudom mi a baj az inyemmel nek tudta megmagyarázni
2022. júl. 29. 16:49
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem tudta*
2022. júl. 29. 16:49
 39/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Melyik város? Mert én is Szolnok megyei vagyok és olyan borzalmas körzeti orvosom volt, hogy miatta lett oda egy csomó pénzem. Persze utólag megérte.

Sajnos nem voltak jó fogaim és ők kezdtek el hátul gyökérkezelni. Na ezek pár hónap múlva begyulladtak. Visszamentem egy csomószor, és már elzavartak, hogy ők nem fognak tudni mit csinálni nincs semmi baja. Ezért mentem el a szomszéd megyében egy magánrendelőbe, ahol végül implantátummal és híddal lettek hátul megoldva.

Viszont kb. megdöbbentek többször is, hogy miként ment nálunk a gyökérkezelés. Azt mondták rövidek voltak pl. a gyökértömések, volt olyan fog amibe a tűt és beletörték. Szóval igénytelen munkát végeztek.

Én azt javaslom keress fel egy rendelőt, ahol garantáltabb a minőség. Ez a kókler valószínű nem fog jobbat csinálni később sem. :( Persze a kidobott pénzért nagy kár.

2022. júl. 29. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!