Elrontott fogkorona. SZTK alapon vissza kerhetem a pénzt?
az király fogtechnikus lehet.
Amúgy nem lehet az ínyt korrigálni lézerrel?
Szia!
Melyik város? Mert én is Szolnok megyei vagyok és olyan borzalmas körzeti orvosom volt, hogy miatta lett oda egy csomó pénzem. Persze utólag megérte.
Sajnos nem voltak jó fogaim és ők kezdtek el hátul gyökérkezelni. Na ezek pár hónap múlva begyulladtak. Visszamentem egy csomószor, és már elzavartak, hogy ők nem fognak tudni mit csinálni nincs semmi baja. Ezért mentem el a szomszéd megyében egy magánrendelőbe, ahol végül implantátummal és híddal lettek hátul megoldva.
Viszont kb. megdöbbentek többször is, hogy miként ment nálunk a gyökérkezelés. Azt mondták rövidek voltak pl. a gyökértömések, volt olyan fog amibe a tűt és beletörték. Szóval igénytelen munkát végeztek.
Én azt javaslom keress fel egy rendelőt, ahol garantáltabb a minőség. Ez a kókler valószínű nem fog jobbat csinálni később sem. :( Persze a kidobott pénzért nagy kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!