Elrontott fogkorona. SZTK alapon vissza kerhetem a pénzt?
Szerintem sem valszínű, hogy a pénzt visszaadja, legjobb esetben is úgy, hogy cserébe leveszi a hidat (ami persze nyilván ok, de azért jó lett volna ideiglenesnek, míg egy rendes elkészül).
Az a gond, hogy amíg őt felsőbb szervek erre nem szólítják fel, addig nincs semmi érdeke, hogy visszaadja a pénzed, pláne igazat adjon neked. Na mindegy, majd írj mi volt a betegjogi képviselővel, meg a másik orvosnál, szurkolok nagyon. Ugyan többnyire inkább védem a kollégáimat, de mint írtam, erre valóban nem lehet semmi szépet mondani. Sajnálom, hogy ez történt, tényleg el sem tudom képzelni, mennyire kell egy ilyen munkához kétbalkezesnek lenni.
A fogorvos válaszoló voltam
A fogorvosi szakfelügyelőnek nagyobb szava van ebben a témában, mint a betegjogi képviselőnek. Egyrészt, mint fogorvos, szakmai szempontok alapján felülbírálhatja a munkát, másrészt akár eljárást is indíthat és büntetést is szabhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!