Van valami jó tipp, amitől enyhül egy kicsit?
Figyelt kérdés
Két hete nagyon fáj az egyik fogam, voltam már kb 4szer fogorvosnál de még mindig fáj. Tudtok valamit ajánlani a páleszon kívül, ami esetleg enyhíti?2010. szept. 20. 18:04
1/9 anonim válasza:
"A szegfűszeg fogfájásra lehet segítség. Magára az egész szegfűszegre harapunk rá a fájó foggal és tartsuk ott. Másik megoldás, ha egy géz- vagy vattadarabra csöpögtetünk 2-3 csepp szegfűszeg olajat és azt rakjuk rá a fájó fogra. De a fogorvost így se tudjuk elkerülni!"
Én még nem próbáltam, de szerintem egy próbát megér.
2/9 anonim válasza:
algoflex forte, meg az ötödik fogorvosi vizit.
3/9 anonim válasza:
Nem értem. Ha voltál 4x fogorvosnál, akkor hogy-hogy semmi változás?
Kezelte a fogad? Csinált valamit? Mondott valamit?
Sharidon, aztán menj vissza.
4/9 A kérdező kommentje:
Mindig csinált vele valamit, de ugyanúgy szokott fájni. Azthiszem valami gyógyszert rakott bele 2szer, aztán meg csak tisztította és úgyhagyta.
Köszönöm a tippeket!
2010. szept. 20. 19:10
5/9 anonim válasza:
szerintem a legbölcsebb döntés a fogorvos váltás lenne
6/9 anonim válasza:
Húzasd ki. Ami a 4. kezelés után sem jobb, ott jobb belátni, hogy kakukk.
7/9 anonim válasza:
Szegfűszeg!!! De van egy torokfertőtlenítő cukor is amely nagyon elzsibbasztja a szájt. Próbáld ki ha a szegfűszeg nem válna be.
8/9 anonim válasza:
Akkor gyökérkezeli a fogad, nem? Azért kell visszajárni. Gndolom még nem fejezte be, ha azt mondod, hogy úgy hagyta. Lehet már nincs sok és jobb lesz, bár ha még ennyire fáj ezek után is, lehet tényleg ki kellene huzatni sajnos. Vagy másik dokit keresni ha van rá lehetőséged.
9/9 A kérdező kommentje:
Sztem is gyökérkezeli, de nem értem, miért fáj még mindig ennyire : (
2010. szept. 21. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!