Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikorra enyhül? Vasárnap...

Mikorra enyhül? Vasárnap óta"tombol" a fogam. Szedtem rá Advil ultrát ( túrót se ér! ) borogattam, belülről filteres kamillával, kívülről jeges pakolással.

Figyelt kérdés

Ma délelőtt voltam fogorvosnál, nem húzta ki mert nagyon gyulladt, adott rá gy. Csökkentőt, + vettem Panadolt + van itthon Cataflam.Ezt a 3-t szedem 4 óránként és most perpillanat is lüktet mint a fene!(tudom hogy sok, de ilyen fájdalmaim még sose voltak!!)

Szóval mikorra enyhül??????????????????

2010. nov. 2. 17:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ha anynira be van gyulladva akkor egy jó darabig nem fog enyhülni. nekem is volt így, én nem bírtam tovább és visszamentem hogy húzza ki...
2010. nov. 2. 17:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szedd a gyulladáscsökkentőt, valószínűleg az majd megteszi a hatását, nem tudom, mennyire erős. Pár nap, talán. Csak ugye így meg nem tudja kihúzni a fogad, mert az nagyon fájna...kitartás, pár nap, és nem fog fájni:)
2010. nov. 2. 17:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. igaz, hogy fáj ha igy húzza ki, nekem is fájt. de így visszagondolva nem bírtam volna ki még 3-4 napot azzal a fájdalommal, jobb volt igy hogy csak akkor fájt amig húzta...
2010. nov. 2. 18:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Kössz mindenkinek!

Holnap délig várok ,majd akkor eldöntöm visszamegyek vagy se!

2010. nov. 2. 18:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha be van gyulladva, akkor fertőzött, és nem szabad kihúzni, mert a véráramba kerül a fertőzés. Másrészt a gyulladt területen nem hat az érzéstelenítő.

Pár nap és jobb lesz.

de jobb megelőzni... Ha rendszeresen jársz, akkor idáig nem jutsz el, ez a fog már nagyon rég beteg volt!

2010. nov. 2. 22:17
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Tedd azt, amit mondtál. Ha holnap délig nem hat menj vissza.

Nem akarom elvenni a kedved, de valószínűleg fájni fog, de legalább megmenekülsz a fájdalomtól utána.

2010. nov. 2. 23:02
 7/17 anonim ***** válasza:
ismét az első vagyok. annak a válaszolónak írom, aki azt írta, hogy ha rendszeresen jársz akkor megtudtad volna ezt előzni. ez nagyon nem biztos hogy így van... az én fogam például gyökérkezelve volt. hiába jártam én a fogorvoshoz, nem volt azzal a fogammal problémám, ő pedig nem bolygatta, hiszen gyökérkezelve volt. egyik hétvégén nagyon nagyon megfájdult hirtelen, így kezdődött az egész. ez volt szombaton, szenvedtem szerdáig, szerda este kihúzták. és nemtudtam volna megelőzni.
2010. nov. 3. 13:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek az aggódást! Picit jobban vagyok nem lüktet a fogam , a fájdalmakat csillapítom ,most már kibírom péntek reggelig! Az viszont Tény hogy többet kell ezek után fogorvoshoz járnom. 37 vagyok és kb 10évesen voltam utoljára fogorvosnál.
2010. nov. 3. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:
45%

Akkor tényleg menjél, tudod, jobb megelőzni a bajt, mintha már szenvedsz vele. Ez jó tanulópénz volt, és reméljük ezek után jársz majd kontrollra:)

Sok sikert pénteken.

2010. nov. 3. 14:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Oké, ez igaz, sajnos. Sokszor csinálnak gyökértömést úgy, hogy nem megfelelő, és onnan már néha csak a húzás van.

De azért nagy általánosságban nem azért kell húzni a fogat, meg gyökérkezelni, mert a doki béna volt.

2010. nov. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!