Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikorra enyhül? Vasárnap...

Mikorra enyhül? Vasárnap óta"tombol" a fogam. Szedtem rá Advil ultrát ( túrót se ér! ) borogattam, belülről filteres kamillával, kívülről jeges pakolással.

Figyelt kérdés

Ma délelőtt voltam fogorvosnál, nem húzta ki mert nagyon gyulladt, adott rá gy. Csökkentőt, + vettem Panadolt + van itthon Cataflam.Ezt a 3-t szedem 4 óránként és most perpillanat is lüktet mint a fene!(tudom hogy sok, de ilyen fájdalmaim még sose voltak!!)

Szóval mikorra enyhül??????????????????

2010. nov. 2. 17:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kint van!

Eszméletlenül iszonyatos volt a húzás!!

"Szép" gennyes tályog volt alatta!

De most már csak 1 napot kell kibirni hogy ne fájjon!

2010. nov. 5. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:

szia

én támogatom a rendszeres fogorvoshoz járást :)

Szegény, hát nem lehetett valami jó érzés...:S

Én is kihagytam a fogorvost az életemből vagy 5 évre, kis koromban meg a fogmosást nem végeztem úgy, ahogy kellett volna. És persze mikor fájt a legjobban a fogam? Mikor terhes lettem. Aztán azóta járunk rendszeresen... A férjem is csak akkor ment el, mikor már feldagadt az arca. Illetve akkor is csak azért, mert bejelentettem az ismerőshöz... Most meg gyűjtünk neki koronákra, meg hídra...

2010. nov. 5. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Készíts be fájdalomcsillapítót meg jeget, és kitartást!
2010. nov. 5. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nekem is ugyan ez volt ! :)) annyi a különbség hogy te tovább bírtad 1 nappal a szenvedést. nemtudom mitől lehet ez hogy így begyullad egy fog és semmit nem lehet tenni csak a húzás segít :S a hugommal is ugyan ez volt.

2010. nov. 5. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
ja és... azthittem ottmardok a székben annyira fájt a húzás. 10 adag érzéstelenítőt kaptam, már anyám se hitte el, meg az orvos se, hogy még mindig fáj ugyan úgy. aztán amikor kintvolt látta az orvos hogy nagyon be van gyulladva odabent. kegyetlen volt az biztos.
2010. nov. 5. 19:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Most már viccesen fogom fel,hogy annyira fájt a húzás hogy sikerült a szék karfáját kissé elhajlítani! "Kissé" csúnyán nézett a dokinő amikor meglátta! :-D Én "csak" 4 érzéstelenítőt kaptam és Nekem esett! bakker ezt még az ellenségem sem kívánom!
2010. nov. 5. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
na igen én se az biztos. de ha visszagondolok most is inkább kihúzatnám, hiába annyira fájt, de rosszabb volt napokig szenvedni. azért kicsit félek, hogy megint az lesz egyszer ... :S :(
2010. nov. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!