Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körzeti fogorvosnak mikor...

Körzeti fogorvosnak mikor "szokás" fizetni?

Figyelt kérdés

Elég kellemetlen helyzetbe kerültem, ugyanis nem tájékoztatott, hogy pontosan mi mehet tb alapon es mi nem, illetve nyilván en sem néztem (egészen eddig) utána sajnos. Többek között csinált röntgent, kicserélte a régi töméseim, pusztán esztétika miatt, szóval gondolom ezekért fizetni kell. Nincs is ezzel probléma, de eddig egy alkalommal sem fizettem, mégcsak meg sem kérdeztem, hogy mivel tartozom. Szóval mar csak az opcio, hogy a következő es egyben utolsó alkalommal rendezem a dolgot. Ez így nagyon kínos? Vagy szoktak ilyet?

(eleg introvertált vagyok, a szociális helyzetek nem tartoznak az erossegeim koze😅)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 28. 04:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért nem korrekt, ha nem írja le a kezelési tervet, csak megbeszélitek? Tök felesleges papírmunka lenne mindenkinél leírni és a kezébe nyomni, hogy "ma fogkőleszedés, 2 hét múlva tömés a jobb alsó 6-os fogba". Bőven elég megbeszélni.
2022. jún. 29. 08:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!