Körzeti fogorvosnak mikor "szokás" fizetni?
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem, ugyanis nem tájékoztatott, hogy pontosan mi mehet tb alapon es mi nem, illetve nyilván en sem néztem (egészen eddig) utána sajnos. Többek között csinált röntgent, kicserélte a régi töméseim, pusztán esztétika miatt, szóval gondolom ezekért fizetni kell. Nincs is ezzel probléma, de eddig egy alkalommal sem fizettem, mégcsak meg sem kérdeztem, hogy mivel tartozom. Szóval mar csak az opcio, hogy a következő es egyben utolsó alkalommal rendezem a dolgot. Ez így nagyon kínos? Vagy szoktak ilyet?
(eleg introvertált vagyok, a szociális helyzetek nem tartoznak az erossegeim koze😅)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tb támogatott: tömés -ha feher ha nem!!!!
Nem tb tamogatott: 62 év alatt a fogpótlás.
es 62 ev felett a fogpotlas technikai díjat kell csak kofozetni!
Erről szóló szabályozás a neten elérhető.
Kezelesi tervvel el kell hogy lásson. Általában írásban,de sokan ezt nem tartják be és csak szóban tajekoztatnak.Ne hagyd magad,ez igy nem korrekt.
Itt egyértelműen le van írva, hogy mi jár tb alapon és mi nem:
Nyilván szólt volna amúgy, ha fizetned kellett volna.
6-os! Mi nem korrekt mégis? Hogy az orvos tb alapon ellátta a beteget a tb-s rendelőjében? Nagyon fantasztikusan hangzik ez az “írásban kezelési terv”, csak éppen egy csomó rendelőben erre idő nincs, mert jóval több beteg van, mint amennyit amúgy a rendszer elbírna (nyilván hallottál arról, hogy orvos hiány van, ami bizony azt is jelenti, hogy egy körzetre jóval több beteg jut). Megnézném, hogy írogatnál te litániákat, ha közben kint áll a sor az időpont nélkül beesett fogfájósoktól, miközben neked is véges a munkaidőd és utána mennél a következő rendelésedre, esetleg a gyerekedért. Azért álljunk már 2 lábbal a földön és fogjuk már fel, hogy azért a tyúxaros tb-ért ennyi jár és még ez is nagyon nagyvonalú. Imádom, mikor Körömreszelgető Jucik, meg Betanítottmunkás Gézák jönnek szakérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!