Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogcsiszolás után fogfájás?

Fogcsiszolás után fogfájás?

Figyelt kérdés
Híd lesz felrakva, 4 napja csiszolták le, de a 7-es fogam fáj. Nem őrjítő fogfájás, de fáj. Csiszolás előtt semmi probléma, fájás nem volt vele.

2022. jún. 18. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak az ínyed fáj, az szokott kicsit megsérülni
2022. jún. 18. 08:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megmondani mi fáj, de az tény hogy az ínyem elég vörös és körülötte vékony csíkban sebes.
2022. jún. 18. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ínyedtől is érezheted úgy mintha a fogad fájna, persze a csiszolástól lehet érzékeny a fog, öblögetned kellene valamilyen szájfertőtlenítővel.
2022. jún. 18. 13:47
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Fájni is fog, amíg el nem készül a teljes pótlás. A csiszolásnál megsérülhet az íny kissé, baromira tud fájni.
2022. jún. 18. 17:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mindig fáj. Ma egész nap semmit nem éreztem, aztán estére megint megfájdult. Mivel alsó fog, így olyan mintha az állkapcsomban érezném a fájást. Kicsit aggódok, az orvos csak annyit mondott hidegre, melegre kesz érzékeny.
2022. jún. 18. 23:05
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, persze nekem is ezt mondta, de nem így van, fáj az magától is.
2022. jún. 19. 08:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel úgy kelltem, hogy fáj a fülem is. 🙁 Majd felkelés után enyhült és el is múlt. Attól félek, hogy a csiszolástól gyulladás keletkezett. Gyökérkezelni biztos nem hagyom, eddig mindig húzás lett a vége, ráadásul 7-es fogról van szó. Ha most ezt ki kell húzni, akkor megőrülök, mert akkor már csak az implantátum az utolsó megoldás, ami egy vagyon.
2022. jún. 21. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár nem mai kérdés, de hátha másnak hasznos lesz - nekem tegnap csiszolták négy fogamat és húztak ki kettőt, de már ma sem érzek semmi fájdalmat. Szóval nem gondolnám, hogy az utána hetekig tartó fájdalom normális lenne, de ez csak az én tapasztalatom (amúgy egy nagyon jó magánklinikán csináltattam, biztos az se mindegy, államiban lehet a fél állkapcsomat szétszabták volna xD).
jún. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!