Fog húzás után, szénsavast szabad?
Figyelt kérdés
Ma kb este 7kor húzták ki a bal alsó 2 fogam, utolsó előtti 2őt..
2-3 óra telt el azóta, szénsavast, üdítőt vagy energia italt, szabad inni?
2022. jún. 2. 21:35
1/7 anonim válasza:
Energiaitalt ne igyál, a vérnyomásemelő hatású italok árthatnak (kóla, kávé, tea, energiaital, stb). De a szénsavas ásványvíz szerintem simán belefér.
2/7 A kérdező kommentje:
Első fog húzásom, szóval nemtudom mit szabad pontosan és mit nem..
A dokit meg elfelejtettem megkérdezni, mert annyira örültem hogy vége a másfél hetes fogfájásnak 😅😅
2022. jún. 2. 21:49
3/7 anonim válasza:
Tejterméket, apró magvas gyümölcsöket, diót-mákot-mogyorót 2-3 napig ne egyél. Cigi pár napig tilos, kávé-tea-energiaital a foghúzást követően legalább 6 órán át nem ajánlott. Ilyenkor adni szoktak egy kis tájékoztatót. Kaphattál volna te is.
4/7 A kérdező kommentje:
Adtak tájékoztatót, de azon csak a kávét és teát írja hogy nem szabad.
2022. jún. 2. 22:23
5/7 anonim válasza:
Szensavas asvanyvizet igen, de a cukros udito, edesseg az mind eselyesse teszi az elfertozodest. Bar a banan vagy tejes edesseg rosszabb, mert tenyleg belekerul es erjed.
Ha fuggo vagy, feloldalt idd, oblitsd, moss fogat.
Kozvetlenul utana persze ne.
6/7 anonim válasza:
Ilyen frissen, ha nincs koffein-fuggoseged, alld meg, legyszi. Jobb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm a segítséget!
2022. jún. 2. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!