Brutális fogfájásom van. A fájdalomcsillapító hatását valóban tudja fokozni a koffein? Például ha megiszok mellé egy csésze kávét, vagy egy energiaitalt, erősíti a hatását?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 05:48
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Biztosan nem, mármint a kávé vagy energiaital nem. Anno mikor fájt szedtem gyógyszert, kávét is ittam, de nem lett jobb,ezt felejtsd el. Az eleve koffeines gyógyszer lehet, hogy jobb, de én kételkedem ebben.
2/5 anonim válasza:
Nekem kataflámot írt fel orvos, míg nem ment le róla a gyulladás, utána tudta csak kihúzni vagy betömni
3/5 anonim válasza:
A fájdalmat hosszú távon és hatékonyan csak a fogorvos enyhítheti
4/5 anonim válasza:
Tapasztalatból írom,rosszabb lesz az energiaitaltól.. vidd le a gyulladást, és menj dokihoz.
5/5 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális, de leírom: szegfűszeg.
Egyszer egy törikönyvben olvastam, (nem tankönyv) hogy a legelső fogfájás csillapító szer a szegfűszeg volt. Azt rágták. Kipróbáltam, működik. A nyelv elzsibbad tőle.
Ezzel tudod kicsit segíteni a fájdalomcsillapítót,de a valódi megoldás a fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!