Begyulladt a fogam és feldagadt az arcom mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
praktikák tanácsok csak ne irjátok azt hogy menjek fogorvoshoz mert nem megyek csak ha nagyon muszáj
nem fáj a fogam csak begyulladt és feszül az inyem
2010. szept. 18. 14:28
1/8 anonim válasza:
Menj fogorvoshoz, vagy azt akarod hogy a genny felmenjen az agyadra? Kamillával öblögesd és mi hamarabb doki.
2/8 anonim válasza:
a fél arcod be van dagadva,feszül az ínyed és még fáj is...szerinted akkor nem ez a helyzet amikor muszáj?
3/8 anonim válasza:
mondjuk orvos ?! addig is kammilával vagy vmi szájfertőtlenítővel öblögess... esetleg borogasd,ha nagyon fel van dagadva... vegyél be gyulladáscsökkentőt... stb...
4/8 A kérdező kommentje:
küszi a válaszokat
a 2 válaszadónak nem fáj és nem a fél arcom van fel dagadva csak az álkapcsomnál és az a fura hogy nem fája fogam csak az inyem
huzattol lehet egyépként??
vagy nem tudom
2010. szept. 18. 14:47
5/8 anonim válasza:
Hát nekem fájt is, és fel is vágták. Mivel úgyis hétvége van és nem fáj, ezért kammilla, és nem ártana valami antibiotikum. De a vége úgyis doki lesz.
6/8 anonim válasza:
ne kamilláz, az betokosíthatja, corsodyllal öblögess, octenisepttel fújd le a fogad, ezt a gyógyszertárban lehet kapni.
szívedre, agyadra rámehet a gyulladás amúgy.
7/8 anonim válasza:
Nekem januárban volt foggyökérhártya gyulladásom,akkora hogy a nyelvem alig fért a számba,addig fájdogált,majd mivel azt hittem valmi étel től fáj ott az inem,megpiszkáltam-akkor kezdődött a pokolhiába öblögettem,flector por semmi.A doki adni akart érzéstelenitőt,akkor kezdett ürülni a genny,és utána kipucolta,de a Donalgin mellett is sirva vezettem hazáig.Pár óra múlva egész jó lett,egy lódózis antibiotikum után jött helyre teljesen.Húzattól nem dagad fel az ember arca,ott valami van,amit házilag jól elhúzhatsz,valami szövődményt is összehozhatsz,házi módszerrel gyógyul hetekig,doki pedig pikk-pakk megoldja(ja persze normális dokihoz menj!ne olyan kóklerhez aki többett árt...)
8/8 A kérdező kommentje:
én vagyok a hibás mert nem mentem vissza a fogorvoshoz kifurta és beilyedtem mert fájt de nem arrol gyulladt be hanem a másik oldalrol nagyon kellemetlen
2010. szept. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!