Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályóhúzás után csak én...

Fogszabályóhúzás után csak én vagyok rosszul az éhségtől?

Figyelt kérdés

Fáj elöl, fáj hátul, nem tudok rágni.

Reggel fagyit ettem banánnal. Délben zacskós levest (csak lé) és forrócsokit és elszopogattam 5 szem csipszet, úgy hogy a szájpadlás+nyelvemmel szét tudjam nyomkodni. Délután 4-re már nagyon éhes voltam, vacsoraidőre már mindenem zsibbadt és szédültem. Ettem koktélparadicsomot nagyon apróra vágva, 2 szelet sonkát (apróra tépkedve), 2 szelet sajtot (apróra tépkedve) és egy krémtúrót, utána ettem 2 kocka csokit nagyon apróra törve szopogatva.

Most érzem hogy kezd visszatérni belém vacsi után az élet, de egy jó ideig ugyanúgy zsibbadtam és szédültem miután vacsoráztam.

Már arról fantáziálok, hogy miket fogok enni amikor végre megint tudok rágni, a fájdalomról nem is beszélve, ezt néha spontán érzem, néha meg akkor ha véletlenül összekoccannak a fogaim.

Másnak is okoz ilyen gondokat a húzás vagy drótcsere utáni időszak, hogy néha rosszul van az éhségtől?

2022. ápr. 27. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Az éhségtől az is rosszul érzi magát, akinek nincs fogszabályzója.
2022. ápr. 28. 00:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy a fogszabályzósok fogszabályzó húzás után is éheznek e annyira, hogy rosszul vannak tőle.
2022. ápr. 28. 08:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!