Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy foghúzás mennyi idő?

Egy foghúzás mennyi idő?

Figyelt kérdés
Össz -vissz? Elokeszites erzestelenítés stb?

2022. ápr. 21. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan megvan. Attól függ, milyen fogorvoshoz mész, mert ahova én járok, ott az érzéstelenítő azonnal hat, nem kell kiülni egy félórára a váróba. Onnantól kezdve pedig pár perc maximum. Nyilván ha bölcsességfog, akkor más a helyzet, arról nem tudok nyilatkozni.
2022. ápr. 21. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokmindentől függ, ahogy az első írja. ha bölcsességfog és műtik, akkor akár 1 óra is lehet, több is. De egy sima fog is tud komplikált lenni. De voltam fogorvosi váróban, ahol összevisz 5 percet volt bent a 15 perces érzéstelenítő után a páciens. Szóval átlagban fél óra max mindennel együtt.
2022. ápr. 21. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokáig tartott, mert már gyökérkezelt fog volt, amit eleve azért kellett gyökérkezelni, mert egy nagy darab kitört belőle. Amikor húzták, akkor is eltört. Egyébként sima rágófog volt. A foghúzás maga egyáltalán nem fájt, de a fülem eléggé. Kaphattam volna normál fájdalomcsillapítót, de nem kértem. Viszont szerintem ez a fülfájás nálam spéci lehet, a torokmandula műtétem után is a fülem fájt hetekig (nagyon).
2022. ápr. 21. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Változó. Egy lötyögő fogat kipöckölni másodpercek kérdése. Egy kanyargós gyökerű, töredezős állagú elhalt fogat akár egy óra is lehet.
2022. ápr. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!