!Nektek fájt a gyökér kezelés alatt álló fogatok?
Sziasztok!
Nektek fájt a gyökér kezelés alatt álló fogatok? Tehát mikor még nem volt befejezve, csak a próba tömés volt benne. Nem dolgozik a fogorvosom csak csütörtöktől, így egy pár napot várnom kell. Természetesen a fájdalom nem olyan, mint mikor még benne volt az ideg, az nagyon kellemetlen volt. De most is érzékeny, nem tudom enni rajta még ilyenek. Tapasztalatok a témában? Köszönöm!
Nekem iszonyatosan fájt, mert nem csinálta meg rendesen a körzeti.
Magánhoz mentem, ő megpiszkálta, ugyanúgy fájt, végül a körzeti betömte 2021 elején.
Most októberben mentem vissza egy harmadik fogorvoshoz, ő mondta, hogy csak az egyik gyökércsatorna vagy micsoda volt betömve, nincs rendesen megcsinálva.
Így 1,5 év után végre meg lett csinálva rendesen.. viszont a végét nem tudta teljesen betömni így se, ezért kontrollra kell vele járnom. De néha mintha fájna, így szerintem húzás lesz belőle.
Gyökérkezelés után egy ideig érzékeny lesz a fog, én se ettem azon az oldalon hónapokig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!