Kėrem aki àtesett ezen írja le rėszletesen tapasztalatait, fėloldalas kereszt harapàsom van, ės "bulldog harapàs" de inkàbb csak az egyik oldalamon làtszik jobban. A felsö szãjpadlàsom szükebb az alsohoz kepest, melyik doki/milyen kezelės segített?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 01:28
1/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami egyszerü eset màr elmultam 18 ėves így mehetek felnött fogdokihoz, a szàjpadlàs tagitò mindkėpp fog kelleni majd, az kb menyibe kerül illetve menyire fàj hogyan helyezik fel? Minden tippet, ēs tapasztalatot szívesen fogadok, csak olyan dokival akarok bele kezdeni aki valõban a gyògyitàs ėrdekel nem az hogy elhùzza a kelezelėsem ės kifogasson a vagyonombol. Persze a minösėgi ellatãsra evidens hogy fizetek! Csak elėg rossz tapasztalataim vannak akik vagy nem tudtak segiteni.
2022. jan. 24. 01:32
2/5 anonim válasza:
Először fogszabályozo orvos, de olyan helyre menj, ahol van szájsebészet is.
Lehet műteni is kell.
Elég drága lesz. Minimum 1 millio
3/5 anonim válasza:
Szajtagito nem fog hatni mutet nelkul
4/5 A kérdező kommentje:
Rėszletfizetės lehetsėges valahol? Termėszetesen gyüjtenėk rà evidens hogy az ilyesmi nem olcsò.
Am ez a mütėtes dolog mi? Szàjtãgitò elött??
2022. jan. 24. 13:08
5/5 anonim válasza:
Nem egybe kell fizetni.
De szerintem ezt a maganfogorvosnal kell kérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!