Mennyibe került idáig a legdrágább fogászati kezelésetek?
24 eves vagyok,de egy jobb kategorias hasznaltauto ara mar sajnos siman elment fogaszati kezelesekre az evek alatt, ideszamolva a fogszabalyzomat is.
10 eves korom ota jarok fogorvoshoz rendszeresen, nagyon szar minoseguek a fogaim, bar eddig a huzast megusztam, csak tomesek, gyokerkezelesek es fogkoleszedesek voltak. Az utobbibol evente 2x is van reszem, nagyon durvan hajlamos vagyok a fogkore, minden apolas ellenere is :/
Es akkor mi lesz meg itt, mert jelenleg var ram meg bolcsessegfog mutet is, illetve kesobb, ha a fogaimat nem tudom megtartani, akkor implant vagy valami mas megoldas. Kesz anyagi csod vagyok ezen a teren :D
Arra emlekszem, hogy videken 5 eve egy tomesert vagy tomes csereert kb 10-12 ezret fizettem, na ez mara mar 18-20 ezer. Gyokerkezeles maganuton katasztrofalisan draga lett, 3 honapja egy fogamra fizettem vagy 70 ezret, de lehet tobb is volt, mire kesz lett.
nekem most idén 6 fog tömése 170ezer ft volt. bp.
Sajnos fogszabályzás is kéne, ami közel milliós tétel.
Hiányzó/gyökérkezelt fogam nincs, összesen 7-8 tömött fogam van.
30 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!