Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Hogyan készítem...

Mit tegyek? Hogyan készítem fel magam rá?

Figyelt kérdés
Ezelőtt 15 évvel voltam fogaszaton. Nagyon rossz élménnyel. Mára már borzasztóan félek a fogászati kezelesektol. Lett egy lyukas fogam és mostmar muszáj elmennem hogy betomjek. Mivel tudnám magam kicsit megerositeni, hogyan tudnám magam felkesziteni?! Eléggé panikolos vagyok és attól félek nehogy kiussem magam az orvosnál a székbe a stressztől. Félek az érzéstelenítőtol is mert abból is pánikba tudok esni ha nem érzem a nyelvem vagy ha épp zsibbadni, bizseregni kezd akár a szám is...
2022. márc. 24. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos így van.Ebben a privát rendelőben 5-6 évig garantálják hogy bírja az ő tőmésük.Nagyon fontos a tömőanyag minősége és persze kell ápolni a fogakat.Mondjuk ez nálam nem kérdés.

Ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést:minek van a tb akkor?:D

2022. márc. 25. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!