1 hónapja tömték a fogaimat, és az egyik még mindig fáj?
Nekem is így kezdődött :(
Először tömés, majd gyökérkezelés végül húzás. Összesen kb. 2 évig szenvedtem vele. Jelenleg várom a három hónapos gyógyulás végét ami után lehet a fogpótlást kezdeni.
Szerintem ne várd meg amíg jobban elkezd fájni vagy begyulladni, mert akkor rémálom lesz a gyökérkezelés.
Sintérek, vagy magán? Bár hova gondolok, valszeg sintérek (avagy állami/TB).
Nem tudom hogy vagytok vele, de én lassan 2 éve, hogy fogtam magam és pénzt nem sajnálva elmentem egy magánrendelésre, ahol megcsinálták a fogaimat. 1 gyökérkezelés, 3 tömés, azóta is hibátlan. Az egyik tömésnél 50-50 volt, hogy sikerül, mert nagyon közel volt a fogbélhez, arról szóltak, hogy fél évig-évig érzékeny lehet, fájhat, így is volt, de utána el kell múlnia. Ha nem, akkor vissza, és gyökérkezelés. Szerencsére nem kellett. Azóta voltam mégegy tömésen, minden jól ment. Magánhoz menj, az meg is csinálja.
magán volt, összesen 6 tömést csinált, mind jó, kivéve ez, ami fáj még mindig :/
De jobb már azért, mint 2 hete, de nagyon érzékeny így is.
Nem mondott olyat amikor csinálta, hogy kéne gyökérzkezelést és hasonlók, csak hogy tömni kell.
Google meg azt hozta fel, hogy normális ha pár hétig fáj egy tömés, de már kezdek bizonytalan lenni :)
Nem normalis, hogy 1 honapja faj, de a te dolgod. Csak vigyazz, ne varj tul sokat, mert lehet, hogy most meg mentheto a fog, de kesobb mar nem lesz az.
Mondjuk nekem nagy tomeseknel mindig elmondta az orvos, hogy lehet, gyokerkezeles kell majd kesobb, de most ha a tied nem mondta, mert akkor meg nem latta ugy, az egy dolog, az akkor volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!