Belevágjak a foszabályozásba 28 éves férfiként?
2 helyen voltam konzultáción, az elsőn 5 perc alatt kizavartak, hogy álcsontműtét kéne, a másik helyen normálisan megvizsgáltak, mondta a doki, hogy megoldható, önligírozó készülékkel (pitts21 vagy sima fém/kerámia), kb 1.5-2 éves kezelési idővel. Keresztharapásom van.
Elvagyok keseredve, hogy 15 évet elcsesztem, és nem csináltattam meg fiatalon, tudom, hogy vannak 40-50 éves páciensek is, de valahogy nincs lelki erőm belevágni :/ Az évek viszont csak eltelnek így is úgy is.
Képek alapján szerintetek belevágjak?
Vagy milyen más lehetőségek lennének?
Igen, bizonyos szintig zavar, de ott tudatosult bennem, hogy azért nem kis dolog ez.
Ha élek még 10-15 évet max, még lehet úgyse érné meg nagyon belevágni.
+ ugye itt a háború a nyakunkon
figyelj, ennyi idősen már bármi megtörténhet, rengetegen nem érik meg a 40 éves kort.
+ van 1-2 alapbetegségem is.
Nem árt mérlegelni mindent, ha beruházza az ember a megtakarításainak egy részét valamibe.
Vagj bele:)
Nekem eleg fura, hogy 30 evesen igy leirod magad, ugy beszelsz, mintha 90 eves lennel mar.
Problemak, haboruk, katasztrofak mindig is voltak es mindig is lesznek a Foldon.
Ezzel egyutt kell elni.
En 29 evesen vagtam bele, es egy percig sem bantam meg!
Idáig 50-50 hogy belevágok.
Azért vannak dolgok, amik aggasztanak a kezeléssel kapcsolatban, és 1.5-2 év nem kis idő. Hétfőig el kéne, hogy döntsem, mert azért illik lemondani az időpontokat szerintem 10 nappal előtte
Pro:
- szép mosoly
- harapási problémák megoldása
- kicsit több magabiztosság
Kontra:
- kezelés végigszenvedése 2 évig
- kezelés alatti pöszeség-hangképzési problémák
- ára
- ilyen gumikat kell használni a kezelés alatt, amik azért eléggé hülyén néznek ki + megbonyolítják gondolom a dolgokat (konkrétan ezek tesznek bizonytalanná a legjobban, mert ilyeneket senkin nem láttam régen)
- azért egy férfin tényleg hülyén néz
- 2 évig azért röghöz köt, nem lehet elköltözni ha úgy adódik, mert más orvos nem vállalja be a kezelés folytatását
Nyilván a pozitívumok jóval többet adnának vissza, de valahogy akkor se vagyok 100%-ig biztos a dologban.
Kéne a szép mosoly, de kb azonnal :D
Akinek esetleg van valami B opciója is, az ne tartsa magában légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!