Mit csináljak, hogy bírjam ezt ki?
Volt egy fogászati kezelésem, közel egy hete, és mióta ez megtörtént fáj a fogam, de borzalmasan(kezelés előtt nem fájt a fogam egyáltalán). Visszamentem az orvoshoz, erre az adott egy receptet, és ennyi. Szedem a gyógyszert, lentebb is ment a fájdalom, de már úgy érzem, hogy nem is a fogam fáj, hanem az állkapcsom. A foggyökerem van begyulladva. Nem nagyon tudok se enni, se aludni már lassan egy hete. Azt mondta az orvos, ha elfogy a gyógyszer hívjam vissza. Nos, holnap elfogy, de most tudtam meg, hoyg nem lesz az orvosom három napig, és helyettesítés sem lesz. Még három napot nem bírok ki ezzel a fájdalommal. Kb fájdalomcsillíptón élek egy hete, nem is eszek szinte, csak azt kapkodom.
Ügyeleten nem látnak el, még teszttel sem, és pénzért sem. A körzeti sem lát el. Másik magánorvoshoz meg bejutni minimum két hét, de hívtam olyat is, ahol 1,5 hónapot kellett volna várni az időpontra(már sokat felhívtam).
Helyileg Miskolcon, vagy a közelében keresek megoldást.
Hogy viseljem el ezt a kínzó fájdalmat még három rohadt napig? Kérlek adjatok tippet, vagy mondjátok meg azt, hogy ilyenkor hova forduljak! :( Már nagyon kivagyok, lassan egy hete tart éjjel-nappal 24 órában, éjszaka erre kelek, így végzem a munkám, és így élek. Már nem bírom tovább, pláne nem 3-4 napig még. Így is napi 4 tasak Flectoron élek, mert más nem használ egyáltalán.
10# vicceltem a rabbal, nem tudtam elképzelni mi az a zöldkártya.
De jól értem, elmentél a fogászati ügyeletre/sürgősségi fogászati ellátásra kibírhatatlan fogfájással és nem láttak el mondván, hogy nincs oltási kártyád??????????????????????????????
Ez mindennek a teteje.
Egyébként jó, hogy így alakult. Szörnyű a fogfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!