Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan mondjam meg a páromnak,...

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy büdös a szája és néha ő is?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre inkább azon gondolkodom, hogy szakítok vele emiatt pedig semmi probléma nincs közöttünk. Gyakran mondom neki, hogy menjen el fogorvoshoz (van egy lyukas foga) hátha ez segítene a helyzeten, de nem nagyon akar. Meg hát a testszagon az ugyan úgy nem segítene sajnos. Mit tanácsoltok? Megbántani nem akarom de ez már elviselhetetlen (főleg nyáron)

2022. febr. 7. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán miért jöttél össze vele? Vagy a kapcsolat elején még adott magára, aztán lassacskán átváltott igénytelenbe?

Én megmondanám neki őszintén, még ha szarul is esik neki. Hogy szeretném ha annyit adna magára mint régen. (Persze ha eleve ilyen volt akkor ez kilőve, de ebben az esetben tényleg nem értem hogy hogy voltál képes összejönni vele.)

Mondjuk egyszerűbb dolgod lett volna ha az első jelnél beszólsz viccesen hogy menjen már el fogat mosni vagy fürdeni, mert ráfér. Akkor látta volna hogy téged ez zavar és talán figyel rá hogy ne kerüljön előtted cikibe. De mivel ki tudja mióta tűröd a szagát, ő totál elvan így mert azt gondolja hogy téged ez nem zavar.

2022. febr. 7. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem tetszik a testszaga, szerintem nincs kémia.

Mármint attól függ. 3 napig nem fürdik, és úgy nem testszik a szaga, vagy nap közepén is már hányni tudsz a szagától? Vagy épp fürdés után?

Valószínüleg vagy valami betegsége, anyagcsere zavarja van párodnak, vagy csak a te orrod ilyen kényes az ő testszagára. Akkor viszont alapvetően a kémiátok nem passzol, sosem fogod megszokni, undorodni fogsz tőle.

A szájszag meg sok minden lehet. Ha nem mos fogat napi 2x, lyukas neki, esetleg még reflux is lehet.

Kivizsgálás, vagy szakítás.

2022. febr. 7. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Vegyél neki ajándékba dezodort, tusfürdőt és mond hozzá, hogy neked ezek az illatok nagyon tetszenek, beindítanak. Vehetsz szájvizet is, mondván milyen jókat olvastál róla, és hogy milyen jó, ha valakinek ilyen friss lehellete van... Hazudd azt, hogy most voltál fogorvosnál és hogy milyen sokat segített az, hogy leszedte a fogkövet(ami szintén okozhatja a rossz szájszagot)/ rendbe tette a fogaidat és unszold arra, hogy ő is menjen el, mert fontos és ajánlott...

Még egyenesebb: megmondod neki, hogy téged zavar az izzadság és szájszag. Úgy nem csókolod meg és nem fekszel le vele, ha nem tesz valamit ellene.

Ha ezekből nem kapcsol, akkor én tipliznék, mert az azt jelenti, hogy nem csak büdi és igénytelen, hanem buta is...

2022. febr. 7. 18:15
 4/13 Neked csak Laci válasza:
88%
Ha nem éltek együtt, egyszerűen megmondhatod neki, hogy büdösen nem akarod látni, ne jelenjen meg a közeledben. És ehhez tartod magad. Ha már együtt éltek, kérheted, hogy zuhanyozzon bizonyos alkalmakkor, reggel, este, vagy amikor megérkezik, stb., kikövetelheted, mert ez jogos, minden ember higéniájának része. Emelett kezeled a ruháinak mosását, gyakoribbra, erősebbre veszed, mert a testszag szokszor a ruhák nem megfelelő tisztaságából jön. A szájszagra mondhatod, hogy addig nincs szex, vagy csak hétvégén van, amíg nem csináltatja meg a fogát, nem nézeti meg a száját. Más oka is lehet a szájszagnak, amit életmóddal lehet megváltoztatni. Mindkét esetben legyél határozott, ez a lényeg.
2022. febr. 7. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Sosem smarolnek egy lyukas foguval. A testszagtol is menekülök.

Kerek-perec menjen fogorvoshoz, a bacikat atadja neked is... Hosszútávon meg lesz az eredemnye a te szadban is.

Mi az oka? Fél? Drága? Tudd meg es ha fontos neked, segíts neki az igazi ok megismerese mellett, akar idopontot is foglalnek neki es elkisernem.

Ha szimplan igénytelen, akkor beszélnek vele, hogy ezek zavarnak. Kerlek szepen változtass. Ha nem segít, akkor nincs az jól megvagyunk állapot, ami miatt szagolnam, vagy engednem h belemdugja a nyelvét. Hogy bujsz hozza oda este? :(

2022. febr. 7. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Nő vagy férfi az illető?
2022. febr. 8. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

amúgy ha 1 szemmel látható lyukas fog is van, akkor szerintem lesz ott több is.

Mondd el neki, hogy szereted, de ez nem állapotó, és ezen nagyon könnyű változtatni. Ha ebből nem ért, inkább engedd el.

2022. febr. 8. 07:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2022. febr. 12. 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
szerintem rászoktatta a párját a negróra :D
2022. febr. 13. 07:24
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Pfff nekem egy lakòtàrsam volt aki gec* büdös volt persze pali, undorodtam töle, de sajna kellett hogy felesbe àlljuk, a szobájàbòl ami kijött pff, a testszaga elviselhetetlen volt, sose takaritott, ha felmosott ùgy mosott fel mint ėn 5-ėvesen amikor nem csavarod ki ės àll a víz.

Hàla istennek azòta elköltöztem, a büdössėg tęnyleg elviselhetetlen annak aki igęnyes egy picit is! magamon se tudom elviselni ha màr ėrzem hogy leizzadtam ės hònaljam szagosodik. Fürdės, környezetedre hogy tiszta legyen alapvetö igėnyessėg szerintem.

2022. máj. 4. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!