Székesfehérváron kit ajánlanátok egy gyökérkezelt, betört moláris fog eltávolításához?
Laikusként azt gondolom, hogy csak sebészi feltárással távolítható el a moláris betört fog s annak részei. A lyuk közepén mélyebben fekszik a régebbi tömés, s maga a könnyebben eltávolítható rész még a betört fog része. Itt úgy vélem, hogy a mélyebben fekvő régi tömés okozna gondot, s ez igényelne sebészeti beavatkozást. Ezzel nem vagyok teljesen tisztában persze, csak annyit tudok mondani, hogy egy fogorvos nem vállalta az eltávolítást, gondolom azért, mert Ő is úgy vélte, hogy szájsebészet szükséges.
Mindezt félretéve, egy személy elmondása szerint van egy fogorvos aki el tudott távolítani egy nehezen látható s érezhető fogat, viszont nem vagyok benne biztos, hogy tényleg el tudná-e távolítani a saját fogam összes részét.
Hallottam egy olyan esetről is, amit viszont egy szájsebész végzett, hogy bölcsességfoghúzásnál a fog eltört, s a részeit több próbálkozás után sem tudta eltávolítani, majd a beteget hazaküldte.
A lényeg az lenne, hogy fogalmam sincs, hogy melyik fogorvoshoz illetve fogorvos-szájsebészhez forduljak a legfentebb írt problémával.
Valaki tud segítséget, illetve tanácsot nyújtani? Előre is köszönöm!
A következőket gyűjtöttem össze:
ALBA HÁZ:
Dr. Péterfi Ákos
fogorvos
dento-alveolaris sebész
implantológus
---
Várfok Dental:
Dr. Kolarovszki Béla
fogorvos, szájsebész szakorvos
PTE fogászati és Szájsebészeti klinika
oktató tanára
---
Szekeres Dental:
Dr. Szekeres Ferenc
szájsebész szakorvos, fogorvos
---
Szénai Dental:
Dr. Uhlár Levente
szájsebész szakorvos
---
Praxis Tordai:
fogszakorvos, szájsebész
---
Ha valakinek vannak jó tapasztalatai valamelyik szájsebésszel, nyugodtan írjátok meg.
Illetve érdeklődnék, hogy van-e olyan hely, ahol ilyen technológiával dolgoznak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!