Magyarországon miért nem fontos a szájhigénia?
Rengeteg 30-40 éves embert látok hiányzó fogazattal, valamint rohadó fogakkal.
Ez a jobbik eset, sok fiatalt se érdekli annyira, de azért pozitív változás ennél a generációnál következett be.
9
Szép összefoglaló volt.
Sajnos én is a trógerek csoportjába tartozom... Rettegek a fájdalomtól, és azért valljuk be, a fogorvost nem lehet fájdalom nélkül megúszni. Néhány évente kihúzzák egy-egy fogam, de elöl mind megvan szerencsére. 2008-ban voltam utoljára, de már örjöngtem a fájdalomtól. Persze akkor is húzás lett a vége.
Létezik fogorvosi kezelés altatásban?
22-es, semmi fajdalom nincs manapsag mar fogorvosnal.
A kozepkorban voltfajdalom!
Pont ma voltam, a tomest reszben kicsereltek,illetve potoltak. Semmi nem fajt.
Profident, dr. Molnar Zsolt. 10 eve jarok hozza. Masok szerint draga. Mindegy orulok,hogy van egy jo fogorvosom.
Ma 32000-et fizettem.
Elozo vagyok!
Regebben en se tudtam, hogy a foghuzast el kell kerulni mindenaron!
A foghiany kulonbozo elvaltozasokat, betegsegeket, arcoregedest indit el!
Ha meg fogpotlas lesz,az meg 150000 ft! Egy fog. Ha kihuztak.
Én rettegek a fogorvostól, de sosem fájt, mindig kérek érzéstelenítőt. Remegek a székben, remeg a kezem, alig birom a poharat a szájamhoz emelni, hogy ki öblítsem.
Én ismerek olyat, aki kitetováltatta magát, és szép, nem olcsó munkákkal, a szája mégis büdös és fekete a rossz fogaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!