Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem fontos a szájhigénia?

Figyelt kérdés

Rengeteg 30-40 éves embert látok hiányzó fogazattal, valamint rohadó fogakkal.

Ez a jobbik eset, sok fiatalt se érdekli annyira, de azért pozitív változás ennél a generációnál következett be.

2022. jan. 29. 11:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%

Nekem ot eve nincs lyukas fogam, mert eletmodot valtottam!

Napi egyszer eszem,utana fogmosas.

AZelott egesz nap cukorban azott a fogam: itt egy alma, ott egy tea, ott egy kola, kave. Most csak vizivas van az etkezestol eltero idopontban.

Ja,meg hasznalok fogselymet ot eve.

2022. jan. 29. 13:24
 12/27 anonim ***** válasza:
51%
Eletmodvaltasom oka reszben az, hogy lett egy 150000- es implantatumom es egy 50000- es koronam, es fogorvos mondta, hogy fogselyem kell,csak ugy fog megmaradni!
2022. jan. 29. 13:27
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mar be is hozta az árát! 😄

Azelott minden evben volt lyukas fogam!

2022. jan. 29. 13:28
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

Hát bocsika, hogy beleszólok, de ebben az országban én sem repesek az örömtől, ha sokáig kell élnem:D 21/F

Ezért sem kezeltetem magam semmilyen szempontból, élek boldogan amíg lehet.

2022. jan. 29. 13:32
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
21 evesen meg mit kezeltetnel! Mjad meglatod 50 evesen!
2022. jan. 29. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
45-50 eves koromig en is eltem boldogan, mikor hitrtelen ramszakadt minden, mentalis es fizikai betegsegek, azt hittem, ezek csak masokkkal tortenhtenek meg es en orokkke fiatal maradok!
2022. jan. 29. 13:38
 17/27 anonim ***** válasza:
A sok krumpli is tönkreteszi a fogakat:)
2022. jan. 29. 13:40
 18/27 A kérdező kommentje:

én kiöblítem minden étkezés után a számat, reggel este fogmosás, fogselymezés, szájívz.

Nem eszek sok édességet, de azért nem vonok meg magamtól mindent :)

14: és mi van, ha úgy hozza a sors, hogy külföldre költözöl?

Ott nem 70ezer lesz egy korona.. Hacsak nem keletebbre költözöl D:

2022. jan. 29. 13:51
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Én már kellően öreg vagyok ahhoz, hogy legyenek tapasztalataim. Amikor állami fogorvoshoz jártam, akkor csak rossz tapasztalatot szereztem. A magán fogorvos akkor is drága volt a jövedelmekhez képest. A fogorvos meg olyan,mint a nőgyógyász meg urológus, intim beavatkozás az ember testébe, tehát oda nem mindenkit engedünk be. Azaz marad a szimpatikus (vagy fogalmazzunk úgy, hogy megnyugtató), aki láthatóan professzionálisan végzi a dolgát a lehető legmodernebb felszereltség mellett, így pedig a dolog eléggé drága.
2022. jan. 29. 14:13
 20/27 A kérdező kommentje:

Megértem, teljesen. Nem minden sztk-s olyan rossz amúgy, és nem vagy köteles kihúzatni a fogat vele, ha azt akarja, mondhatsz nemet, és elmész egy másikhoz.

De melyik a jobb, kellemetlen légkörben kezelést kapni( ami azért szerintem jobb állapotba hoz vissza, mint előtte volt) vagy elveszíteni egy fogat, vagy a példádat élve, prosztata rákot/ méhnyakrákot kapni?

2022. jan. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!