Mit tudnak csinálni a fogammal?
Tulajképp az is fogkő, ami olyankor rárakódik a fogadra, és azt te nem tudod lemosni fogkefével.
De ha csak egy sima fogkőleszedésre elmész, ott megpolírozzák az összes fogadat egy ilyen dörzsölő hengerrel, és utána a megsárgult, megbarnult ronda foltos akár még dohányos fogak is, fehérebbek és szép csillogók lesznek :)
12ezer Ft-ba került egy olcsóbb helyen, de van ahol ez 15ezer szokott lenni.
Bocsi az offért, de mit jelent az, hogy nagyon keveset mostál fogat? Mert nekem 2 éve van fogszabim, hamarosan leveszik és kezdek aggódni, hogy nem mostam elég lelkiismeretesen a fogaimat.
Egyébként, hogy mondjak is valami okosat: ha az ár tényleg nem számít, akkor a porcelán héj egy jó megoldás, alig vesz el foganyagot, és nagyon szép a végeredmény, emellett tartós is, nem színeződik el. De nagyon nagy precizitást igényel a fogorvos részéről!
Ennél kíméletesebb megoldás a rendelői fogfehérítés, de az nem tartós, viszont fogbarátabb. Én ezt választanám (persze ha a fogkőleszedés+polírozás nem segít, viszont amikor levették a fogszabályozód, akkor elvileg jó alaposan meg is lett tisztogatva a fogsorod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!