Miért érzem furának, hogy 25 évesen férfiként fogszabályzóm van?
Nemrég került fel, és olyan kettős érzések vannak bennem...egy kicsit kellemetlennek is érzem, mert ugye ezt tízen évesen kellett volna, de akkor nem tartottam fontosnak.
A másik, hogy nagyon ritkán látni fiúkon, férfiakon fogszabályzót.
Nyilván a nálam 10 évvel fiatalabbaknál még csak-csak, de szerintem hozzám hasonló korút, vagy idősebbet még sosem láttam fogszabályzóval.
Természetesen nem ok nélkül került fel, és csak a végeredmény érdekel, mert én magam is megborzongok egy ronda fogú ember láttán, akár még magamtól is.
Sosem bántottak a fogaim miatt, de mivel én is úgy vagyok egy csúnya fogú emberrel, hogy "fúj" ezért mindig azt éreztem, hogy az én fogaim láttán is megannyian gondolják ezt, és főként ez motivált.
Ugyanakkor kicsit bennem van az is, hogy nem kellett volna, és szarni rá mit gondolnak az emberek.
Őszintén szólva legalább 60%-ban nem magam miatt csináltam, hanem afféle társadalmi normának akarok ezzel megfelelni, és ezért vannak bennem kételyek.
Már nincs visszaút hisz fent, van, ezt végig kell csinálni, de akkor is.
Szerintem ez az igényesség jele. Nincs rajta mit szégyellni. Viseld büszkén! Vagy legalább ne szégyelld. :)
En 31 éves vagyok, idén rakatok fel. Bátyám 33 éves volt, most 35, nemrég szedték le neki.
Sajnálom, hogy míg tb támogatott volt es kijott volna 45-80 ból akkor nem intézte el anyukám :(
15ös: az egy dolog, hogy olvasni nem tudsz, de buta is vagy mint a föld - a kommented alapján. Belső fogszabalyzot nem tehetnek fel akarkinek. A probléma jellege határozza meg. Ezt mondjuk nem kell mindenkinek tudni, de 20mp utánanézni, pont mire idehánysz valami ostobaságot.
Bocsi az offért, hajrá kérdező, jó lesz :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!