Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire reális ez az ár egy...

Mennyire reális ez az ár egy csavaros fogpótlásra?

Figyelt kérdés

Van egy jó magán klinika ahova évek óta járok, és viszonylag jó áron dolgoznak, pld tömés, fogkő leszedés meg ilyenek.

Van alul jobb és bal oldalon 1-1 hiányzó fogam (6-os) és megkérdeztem ezzel mit lehetne kezdeni.

Azt mondták van a híd ami mindennel együtt 150-200 ezer, de ez nem túl tartós lehet csak 10-15 évig jó, és ha elromlik alatta a fog akkor kuka. És őszintén én nem is akarom hogy a jó fogaimat lecsiszolják mert még csak 26 éves vagyok.

A másik az implantátum, amire elég húzós 400-450 ezer közti összeget saccoltak darabonként! De ez csak egy becslés előbb egy ct kell hogy milyen vastag a csont meg nem tudom mi. És akkor a szájsebész megmondja mi legyen.

Nézegettem a neten és van ahol 250-300 ezerből meg van az egész. Vajon ott miért olcsóbb? Talán más minőségben dolgoznak? Vagy mi befolyásolja ezt?

Tehát a kérdés az a 400-450 ezer mennyire kirívó összeg?

2022. jan. 12. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindennel együtt lesz 1 millió 3 implantátum:) sztem reális ár kb
2023. ápr. 14. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
3-4 hónap még nem megy rá a korona addig mi van?
2023. nov. 25. 03:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyógyulási idő:) gyógyul a varrat,csontosodik az implantátum
2023. nov. 27. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
De úgy értve hogy nincs ott semmi?
2023. dec. 2. 02:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Front fogaknál ilyenkor ideiglenes pótlást szoktak betenni, hátsó/ örlőknél nincs ott semmi, csak egy gyógyulási csavar egy idő után (az sem azonnal, előtte semmi, össze van varrva az implantátum fölött az íny)

2023. dec. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!