Reális ár pitts 21 fogszabályozóra 950 ezer ft Szabolcs megyében?
Figyelt kérdés
Ez alsó felső ívre érvényes és kb 2 év a kezelés!2019. júl. 3. 19:33
1/5 anonim válasza:
Kinél csináltatod? én is gondolkodok fogszabályzón.
2/5 anonim válasza:
Ha ebben az árban az ívcserék, kontrollok, esetleg mini csavarok és társai, meg a végén a retainer is benne van, akkor az a 950 elfogadható.
Ha ez viszont csak a két ív és semmi más, akkor nagyon sok, még a pesti árqkhoz képest is.
Mellesleg: hogy találtál olyan fogszabályozó szakorvost szabolcsban, aki használ pitts rendszert? Miskolcin nem tudsz, mert itt én égre- földre keresek egyet, nem akarok menni Pestig. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Ebben az árban minden benne van csak majd a végén lesz az állapot megtartó sín..az plusz költség lesz.irjatok privátban ..
2019. júl. 6. 16:48
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem nezz szet! Manapsag sokkal jobb aron is lehet fogszabalyoztatni. En most csinaltattam a Smilezor -nál ennek a toredekebol es teljesen elgedett vagyok
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a sima fogyszabályozó nem jó. Azt nekem is csinálnának 300 ezer ft ért. De nekem az nem jó... speciális eset vsgyok. Csak a pitts 21 jó
2019. júl. 17. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!