A fogorvos kb mennyi ido alatt cserel le 3 egymas mellett levo koronat?
Meglehet csinalni 2 ulesbol az egeszet? Peldaul elmegyek egy nap, leszedi a 3 koronat es elokesziti, majd kesobb visszamennek. Ugy tudom ilyenkor megoldhato mert a szamnak egyszerre egy oldalat tudja erzesteleniteni.
Korulbelul milyen aron lenne az ilyen beavatkozas Magyarorszagon?
Azt tudom hogy egy korona ara kb 30-40 ezertol indul de szamolnak fel penzt azert hogy a regit leszedik?
Nagyjabol milyen aron csinaljak?
Nalunk 1300 USD 1 korona legalabb, ezert inkabb Magyarorszagon csinaltatnam amint eltudok utazni.
Inkább 3 ülés.
1. Leveszi a koronákat, előkészíti a csonkokat, lenyomat (érdemes hosszú időt kérni, legalább másfél, 2 órát hogy beleférjen biztosan)
(4-5 nap)
2. Technika visszaküldi a vázat, vázpróba
(3-4 nap)
3.Végleges elkészül, beragasztás.
Érdemes ezeket az időpontokat előre lefoglalni, hogy legyen időpont és ne csússzatok meg, hamár külföldről jössz.
Amit én tudok ott nem számolnak fel azért pénzt hogy a régit leszedjék, amennyiben az újat is ott csináltatod, de biztos van olyan hely ahol igen.
Van ilyen koronam amit azonnal elkeszitettek viszont Magyarorszagon nagyon keves helyen csinaljak. En azt olvastam rola hogy nem olyan tartos mint a hagyomanyos technikaval keszulo koronak.
Igazabol 2-3 hetre szeretnek menni, tehat ha elkezdik a fogaim csinalni miutan megerkeztem akkor siman kesz mielott utazok vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!