Előfordulhat, hogy egy fogorvos a beteg fog gyógyítása mellett szándékosan megsért egy másik fogat, hogy majd azzal visszamenjen hozzá a páciens?
Szinte biztos vagyok benne. Volt már olyan hogy fogkőleszedés után találtam 3 fogamon is ilyen csikarás szerű fogzománc sérülést. Meg volt egy hely ahol a fogorvos az alsó örlő fogaimról lenyomta az ínyt és nem ment vissza,ilyen fura amorf formája lett,érzékeny is azóta.
Plusz ugye nem szóltak h be kellene tömni egy fogat,ami már feketedett,véletlen vettem észre,több fogorvoshoz is mentem utána,mindegyik azt mondta h azt már évekkel ezelőtt be kellett volna tömni. Az én orvosom meg nem szólt. Utálom a fogorvosokat.
7 es vagyok
Hozzá tennem még azt körülbelül 6 éve történt anyukámmal, elment a fogorvoshoz mert nagyon fájt a foga, anyukám szegény mutatta neki hogy hol fáj körülbelül melyik foga lehet az, de olyan fájdalmai voltak hogy ő maga se tudta melyik foga fáj pontosan. A doki nem csinált röntgen felvételt, magától kihuzott anyukámnak egy fogat.. Itthon jegelte, de csak fájt neki még jobban napokkal később is... Vissza ment a dokihoz, ekkor már csinált felvételt es kiderult hogy a jó fogat húzta ki a rosszat hagyta ott... Ekkor már Kihuzta a rossz fogát, elnézést kért anyukámtol csak, és ugyanúgy kikelett fizetnie a teljes pénzösszeget pedig a doki hibázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!