Húzhat ki egyszerre két egymás mellett lévő fogat a fogorvos?
Nekem azt az instrukciót adta, hogy egyszerre csak 1-et szokott húzni. Viszont le szeretném tudni egyszerre a kettőt, amik egymás mellett vannak. Nem akarom azt, hogy az egyik seb begyógyul 2-3 hét alatt. Utána meg közvetlen mellette kihúzzák, és megint felszakad a másik is, és megint várhatok 2-3 hetet.
Szerintetek ha vállalom a "következményeket", akkor megteszi?
Nekem kihúztak kettőt egyszerre, annyi, hogy jelezte a doki, hogy nagy lesz a seb, elég rendesen varrni kell, és nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen vele utána gond.
Tényleg nehezebben gyógyult, az első napokban rohadtul fájt is, és nagyon lassan telt fel a lyuk.
De nálunk pl a doki ajánlotta fel eleve, hogy attól függően, hogy mennyire gáz lesz az első fog (növés közben beletört az ínyembe a bölcsességfog, és eltörte a mellette levőt is, hogy nem volt helye nőni - tehát nekem nem szimpla húzás volt), szóval a doki mondta hogyha jól viselem meg úgy jön ki a fog, hogy nem lesz túl komoly seb már attól magában, nem kell még jobban széttörni az ínyemben stb, akkor kiszedhetjük egyben is a másikkal. De ez nem volt fix, ott derült ki műtét közben, hogy oké jól haladtunk, akkor jöjjön a másik?
Akkor nem szoktak kettőt egyébként, hogyha két átellenes oldalon van. Ez logikus is: se enni se inni nem tudnál ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!