Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosnál amikor köpnöm...

A fogorvosnál amikor köpnöm kellett, olyan sűrű volt a nyálam, hogy nem tudtam egyszerre kiköpni, így egy részét vissza kellett szívnom, ami viszont már hozzáért a köpőcsészéhez, lehet ettől valami bajom?

Figyelt kérdés

Vagy minden páciens után fertőtlenítik? Mondjuk utánam is csupa vér lett, gondolom áttörli valamivel, mielőtt jön a következő beteg (vagyis remélem)

Bocsi, hogy gusztustalan a leírás.

2020. aug. 12. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fertőtlenítik.
2020. aug. 12. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Az a pohár víz szerinted miért van ott? Segítek, azért, hogy megkönnyítse a szájöblítést ha szükséges. A fogorvos szól ha pont akkor nem lehet.
2020. aug. 12. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt a számban víz is természetesen, de így se sikerült sajnos normálisan... Én se én így terveztem.
2020. aug. 12. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fertőtlenítik minden páciens után. Legalább is ahova én járok ott így van. Saját szememmel láttam hogy az asszisztens takarít utánam amíg a dokival beszéltem.
2020. aug. 12. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam, mindent fertőtlenítenek, nálunk még amikor bent vagyok.
2020. aug. 12. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Igaz, csak dentálhigieniásnál (azt hiszem így hívják) voltam, aki amúgy az asszisztens, de gondolom a kis tükröt, nyálszívót meg minden ilyesmit és muszáj fertőtlenítenie, vagy cserélnie rajta valamit. Meg ugye mindig makulátlannak is látszik a csésze, pedig én is összevéreztem körbe. Csak hát a tudat...
2020. aug. 12. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!