A fogkefét beteszitek a mosogatógépbe? Pl. ha torokgyulladásotok, vagy hasonló volt és még csak most kezdtétek használni azt a fogkefét.
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 08:05
1/10 anonim válasza:
Semmi esetre sem. Kidobni, újat venni.
3/10 anonim válasza:
Ha nagyon fertőtleníteni akarod, dugd egy felespohárnyi hypoba. Aztán nagyon alaposan öblítsd el.
De amúgy magadat nem fogod visszafertőzni vele, mas meg úgysem használja.
4/10 anonim válasza:
LOL
2 havonta olyan nagy pénz (vagy akár havonta) 1500 ft 1 nagyon jó fogkefére?
5/10 anonim válasza:
Mosogatógépbe? Fúj
Amúgy meg hidrogén-peroxidos oldatban lehet fogkefét fertőtleníteni és kell is legalább heti szinten
6/10 anonim válasza:
Nem. Alaposan kiöblítem😅 bár mostmár elektromosom van, szóval max fejcsere, ha annyira durva a helyzet
7/10 anonim válasza:
Én vettem erre a célra való fertőtlenítő port, de ettől függetlenül 2-3 havonta cserélem.
8/10 anonim válasza:
Fogkefét sosem teszek mosogatógépbe. És nem is cserélem ki azért, mert torokgyulladásom volt, az ugyanis nem úgy múlik el, hogy hopp, a reggeli fogmosásnál még megvolt, az estinél meg már nem.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Kifőzöd forróvízben, ennyi.
10/10 anonim válasza:
A mosogatógép nem fertőtlenít. Esetleg vannak speciális fogkefék, amiket mikróban lehet sterilizálni vagy vannak ezek a UV fényes fogkefe tartók. Egyébként szerintem is jobban megéri inkább egy újat venni, bár ezek az UV-s fogkefetartók nem rosszak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!