Állkapocs műtét után valakinek voltak hasonló tünetei?
1 és fél éve operáltak mélyharapásra. Azóta a számat egyszerűen nem tudom csukva tartani mert nagyon fárasztó. Először azt hittem, hogy csak hozzá kell szoknom, de ennyi idő után sem javul. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
A tüneteim: kb 2 hetes intervallumokban 2-3 napig fájni kezd a fejem, az alsó állkapcsom "fáradt" (Nem tudom ezt jobban elmagyarázni, nem nevezném fájdalomnak, de nem olyan mint máskor) és az operáció után kialakult tinnitus is romlik. A tünetek megjelenése előtti napokon mindig az a problémám, hogy nem tudom rendesen bezárni a számat, úgy hogy az kényelmes legyen és ne fárasztó.
Arra gyanakszom, hogy az alsó állkapcsom túlságosan előre tolták, de a fogorvosok nem látnak semmi rendellenest. Néha úgy zárom be a számat, hogy az alsó fogaim az első fenti fogaimat nyomják és a hátsók nem is érnek össze. Ha rendesen bezárom, hogy a fogak egymásba üljenek akkor pedig nem bírom úgy tartani csak percekre.
A tüneteket a TMJ nevű betegségnek tudatosítom, mivel a szám nem záródik rendesen. Mit tudtok tanácsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!