Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Nos, második napja, hogy olyan érzésem van, hogy folyamatosan " dolgoznak az izlelő mirigyeim" annak ellenére hogy nem is eszek. Vagyis nem tudom hogy tudnám jól megmagyarázni, talán úgy, hogy folyamatosan olyan -ezésem van az állkapcsom hátsó belső részénél, mont amikor valami édeset vagy épp savanyút eszünk és hirtelen ketfelőrő megindul az a bizsergető érzés, vagyis amikor az állkapocs alatti mirigyek "beindulnak"az izelésre.
Rettentő rossz érzés folyamatosan ezt érezni ha nem eszek akkor is, folyamatos bizsergető érzéshez tudom hasonlítani
Huh, mostanaba elég sok citromot ettem, szeretem is, ha jól emlékszem és nem csak meg a memóriam kb azutánzól érzem így magam hébe hóba, vagy gyakrabban
Most a neten utána olvastam a nyalkőnek ott meg azt tanácsoljak, robb helyt is hogy pl citrom nyalogatással vagy evéssel a kisebb kövek kiürülhetnek.
De nekem az a kérdésem
1 lehet ez amúgy a citromról? Vagyis okozhatta magát a problémát
2. Tényleg segít, vagyis ha eszek meg citromot, ártani nem árthat, ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!