Állkapocs kattogás, fájdalom. Valakinek van tapasztalata hasonló panaszokkal?
Elég sok ilyen kérdés van ahogy látom, de mégse találtam választ a kérdésemre. Már sokadik orvosnál vagyok ezzel a problémámmal, most végre kaptam válaszokat. A fogsorom elvan csúszva, rossz helyen érintkeznek, az állkapcsaim meg elkoptak. Az orvos azt mondta, hogy tornáztassam, aztán ha az nem válik be vagy fogsínt vagy fogszabályzót kapok. A tornával annyi gondom van, hogy nagyon húzódik valami az leginkább a bal állkapcsomnál(az a kopottabb), és olyan érzés mintha nyikorogna. Egyébként az utóbbit nem csak torna közben szoktam érzeni.
Nagyon szokott fájni, sokszor mintha kiakarna ugrani a helyéről.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A TMI szakorvos azt mondta, hogy próbáljuk meg a tornát, és csináljam a következő találkozásig, majd menjek el június elején egy fogszabályzó orvoshoz, és kérdezzük ki a véleményét, aztán vissza hozzá.
Ha fogszabályzót kapok, azt mennyi ideig kéne fönt hagyni? A kopás mitől jön majd rendbe?
Egyébiránt tudom, hogy hamarosan válaszokat kapok az orvostól, de furdal a kíváncsiság.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!