Invisalign-nal vagy hasonló technológiával korrigálhatók a fogaim?
Lényegében 1 befelé álló fogam van, a többi nagyjából egyenes.
Mennyi ideig tarthat szerintetek korrigálni? Olvastam, hogy egy ilyen kezelés 6-7 hónap. Hagyományossal meg 1 éveket írnak minimum, bár nem tudom milyen szintű esetekre.
Fogorvost kell megkerdezni, de nem tudom...nekem is hasonlo fogaim voltak, pontosan ugy allt befele az egyik, ahogy neked, nekem rendes, ragasztott fogszabalyzot ajanlott az orvos es azzal is kb 6 honap volt csak az, mire ki lehetett mozditani onnan bentrol a fogam, hogy vegre normalisan alljon a tobbi mellett.
Osszesen 2,5 evet volt fent a fogszabalyzo egyebkent, de volt egy kis harapasbeli problemam is, azt is korrigalni kellett.
Nem tudom hany eves vagy, de felnottkent biztos, hogy nem 6-7 honap lesz a kezeles, hanem joval tobb, mert ilyenkor mar nehezebben mozdithatoak a fogak valamennyivel, mint tinikent peldaul.
uhh, akkor inkább marad így, ahogy van, 3 évet biztos nem szenvedek végig vele.
30 vagyok
De mi lenne, ha felkeresnel egy szakembert eloszor? Minden eset mas. Egyebkent meg teljesen kibirhato, egyaltalan nem szenvedes, csak az elejen :)
Nem tudom, nekem felnottkent is megert ennyit, hogy szep fogaim legyenek vegre.
én azt bánom, hogy nem csináltattam középsuliban.. ingyen... Igaz, azok régi elavult technológiát használtak, de am ingyen van, az ajándék :D
Amúgy nem vetném el a rögzített gondolatát sem, olvasgattam ezekről a önligírozókról, hogy gyorsabban dolgoznak
Invisalignal - ha jó orvost választasz - akkor korrigálható a harapás is. Jelenleg úgy tudom, hogy ez elég modern technika, és nem azonos a többi láthatatlan sínes fogszabályzóval, ami inkább csak esztétikailag tud javítani a helyzeten.
Nekem pitts21 van, mert nekem olyan mértékű a mélyharapásom, hogy az orvosom ezt javasolta. Nekem nincs bajom a rögzítettel, sőt amennyire fájt az első napokban, illetve ívcsere után, ha kitudtam volna szedni, biztosan kiis szedem… úgyhogy a kivehetőhöz biztosan jó nagy önfegyelem kell.
Nekem 2 év lesz “max”, ha mindent betartok, amit a doki mondd. Szerencsés esetben előbb is lekerülhet. Nem hiszem, hogy 3 év lenne a kezelésed, kép alapján nem olyan durva a fogsorod. Persze laikus vagyok. Menj el konzultálni, akár több helyre, a hangsúly a jó orvoson van, rengeteg a kókler. De az esetek nagy részében 1,5-2 év a reális kezelési idő. Ha nincs a harapásoddal gond, vagy csak minimális, akkor az invisalignnal tényleg olvastam olyat, hogy valakinek 9-10 hónap alatt rendbe tette, de az 1 év alatti kezelési idő tényleg ritka. Viszont szerintem megéri, az évek így is úgy is eltelnek :)
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!