Fáj a fogam, mit tegyek?
Nem tudok aludni augmentin duot vettem be fél nyolckor
Ez volt a 4. Szem, tegnap ota szedem.. 18:00 es 21;00 kozott jol ereztem magam de apam bombolteti a zenét a tvn es nem hagy aludni, mert leszar engem
1 fogam van begyulladva gennyes, de masik ketton is rajta van felulrol, volt rola rontgen is a jobb oldali elso nagy őrlő 6-os fent van begyulladva, de már nem bíroooooom, tegnap voltunk dokinal aki nem kezelte ki mert tul nagy rajta a gyulladas ezért felirt augmentin duot l, ami jó is, de a bevetele után meg tudnám magam ölni olyan fájdalmam van, az arcom be van dagadva, de ez nem a gyogyszertol mert mar elotte is bevolt, es a reggeli adag enyhitett rajta cseppet.. Nem is fajt mondom orakon keresztül, legalabbis az arcim nem, a fogam ugyanugy...
De apám nem hagyott aludni direkt kibaszasbol.. Cataflamot mar nem merek bevenni, segítsetek légyszi tegnap este fél tizenegykor vettem be cataflamot, de nem hatott semmit, egyébként a gyulladast a tul magas tömés okozta, ami megnyomta az ideget majd gennyes lett, de kegyetlenul faj.. És a tömés továbbra is nyomja a fogamat mert nem nyult hozza ugyebar.. 3 eve volt betomve most jott elo a fajdalom, elotte az ötös gyokerkezeltuk... Azért mert mikor tomtuk a hatost masnapra bedurrant az elotte levo otos fogam, nem tudom már hogy mit csinaljak... Menjek fogrovoshoz hogy gyokerkezelje ki? Nem birom tovább
Aha ertem, cisztát is említett a doki hogy lehet az van... Pont az ünnepekre így megjárni
És szerintetek az augmentintol erzem ezt a fajdalmat mert úgymond harcol a baci ellen?
Corsodyl is jó, bár alapvetően íny gyulladásra van. Lehet az is van nálad mellette. Ártani nem ártasz vele.
Ha nem tudod kinyitni a szádat, akkor már szájzárad is van, eléggé cumi.
Tényleg az antib. a nyerő ás gyulladáscsökkentő. Szerintem szedd be nyugodtan a cataflan-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!