Fáj a fogam, mit tegyek?
Nem tudok aludni augmentin duot vettem be fél nyolckor
Ez volt a 4. Szem, tegnap ota szedem.. 18:00 es 21;00 kozott jol ereztem magam de apam bombolteti a zenét a tvn es nem hagy aludni, mert leszar engem
1 fogam van begyulladva gennyes, de masik ketton is rajta van felulrol, volt rola rontgen is a jobb oldali elso nagy őrlő 6-os fent van begyulladva, de már nem bíroooooom, tegnap voltunk dokinal aki nem kezelte ki mert tul nagy rajta a gyulladas ezért felirt augmentin duot l, ami jó is, de a bevetele után meg tudnám magam ölni olyan fájdalmam van, az arcom be van dagadva, de ez nem a gyogyszertol mert mar elotte is bevolt, es a reggeli adag enyhitett rajta cseppet.. Nem is fajt mondom orakon keresztül, legalabbis az arcim nem, a fogam ugyanugy...
De apám nem hagyott aludni direkt kibaszasbol.. Cataflamot mar nem merek bevenni, segítsetek légyszi tegnap este fél tizenegykor vettem be cataflamot, de nem hatott semmit, egyébként a gyulladast a tul magas tömés okozta, ami megnyomta az ideget majd gennyes lett, de kegyetlenul faj.. És a tömés továbbra is nyomja a fogamat mert nem nyult hozza ugyebar.. 3 eve volt betomve most jott elo a fajdalom, elotte az ötös gyokerkezeltuk... Azért mert mikor tomtuk a hatost masnapra bedurrant az elotte levo otos fogam, nem tudom már hogy mit csinaljak... Menjek fogrovoshoz hogy gyokerkezelje ki? Nem birom tovább
ha be van dagadva az arcod valószínű, hogy az ínyen lesz egy puklid ami ki fog fakadni és ott ürül majd a genny.
korábbi hozzászóló írta, hogy nézd meg a fogad felett (esetleg mellette) nincs-e egy kisebb kitüremkedés.
ha van akkor már elkezdte az augmentin a hatását, igen feszít sajnos.
de ha kifakad meg fogsz könnyebülni
Vagyis nem latom mert olyan duzzadt az arcom
Sajnos hiaba ovom a fogaimat, anyai ágon ilyet orokoltem, ugyanez volt vele is
nyelveddel sem tudod megnézni, hogy nincs-e?
egyébként holnap menj el fogdokihoz, ha felvágja (nem fájdalmas) és kiürül a genny jobb lesz, ehhez bármelyik fogdoki megfelel
Próbálok tűrni, hogy menjen le a genny, és hátha csak egy tömés csere kellesz. De ilyen nincs hogy 3evig szinte semmi, jó volt, hogy néha 3havonta egyszer mintha valami lenne, de ratudtam megfazasra vagy valami, nem ketelkedtem a fogban, aztán egy tizedmilire hozzaer az ideghez a tömés és teljesen KO
Egyebkent tegnap más orvosnal voltam (maszeknal)
igen, ki fakad ált. akkor ettől a gyógyszertől.
az ínyeden lesz egy nagy pukli amitől ne ijedj meg és ha már elég nagy magától kifakad, bár én kifakasztottam mert untam, büdös genny jön belőle, de megkönnyebülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!