Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 21 evesen fogszabalyzo?

21 evesen fogszabalyzo?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon szomoru es merges vagyok a gyerekkori fogorvosomra es a szuleimre is. Az orvos azt mondta hogy rendben vannak a fogaim es nem lehetne osszehuzni oket, a szuleim meg azzal erveltek, hogy igy legalabb nem lyukadnak ki. Meg gimiben is rengetegszer bantottak a fogaim miatt, beszelni, mosolyogni sem mertem.. Most is fenykepeken soha nem mosolygom nyitott szajjal. Egyszeruen gyulolom ahogy kineznek a fogaim, a baratom pedig vigasztalni probal.

Szerintetek is nagyon gazak a fogaim? Fogszabalyzo segitene vagy mutet/foghejak? Alapjaraton szepnek tartom a kulsomet, de a fogaim miatt olyan lelki serelmeim vannak, amik nem tudom, hogy valaha el fognak e mulni...

Koszonom a valaszokat!

2021. dec. 16. 22:23
A kérdező szavazást indított:
Nagyon csunyak a fogaid
Hagyd igy oket
40-50 eves korodban sokkal nagyobb lenne a hezag, csinaltasd meg most
Ezen csak foghej segit
Egyeb, DE kifejtem hozzaszolasban
15 szavazat
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
2021. dec. 16. 22:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
El kell menni olyan fogorvoshoz,aki ilyen korban is vállal fogszabályzást. ha lehet,ez nem kis költség lesz,és hosszadalmas is lehet.
2021. dec. 16. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Az talán nagyobb baj,ha egymásra nőnek,mert akkor húzni is kell.

Itt van helye a fogak mozgatásának.Nem olyan vészes ez.

2021. dec. 16. 22:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kollégám 30 éves és 2 éve jár valami spéci fogszabályzásra - igaz, már millió felett tart. Szóval biztosan megoldható, de egy fogorvos érdemben tudna neked erre válaszolni.
2021. dec. 16. 22:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyaltalan nem veszes, de mivel TEGED zavar, igy azt tanacsolom, csinaltasd meg:) megeri, en 28 evesen vagtam bele.
2021. dec. 16. 22:39
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy evekig volt egy idos bacsi akihez jartam fogaszatra es o mindig azt mondta, hogy fogadjam el igy magam meg hogy ezt nem lehet javitani. Testverem is hozza jart, neki nem voltak resek a fogai kozott, viszont bulldog harapasa volt, igy 18 eves koraban megmutottek es elotte 2 evig fogszabalyzot hordott. Tinikent is utaltam a fogaimat, a szuleim tudtak rola nagyon jol, megsem tettek semmit ellene.
2021. dec. 16. 22:46
 7/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyjából ennyi idősen kezdtem el. 22 évesen. Én nem bántam meg, mert kb ugyanennyire szét álltak. Ugyanez a helyzet volt. Kicsi voltam, nem gondolkoztam rajta, szüleim nem foglalkoztak vele. Annyi hogy idősebb korban már többet kell foglalkozni a retenciós időszakkal, mert sokkal könnyebben visszamásznak mint fiatal korban.
2021. dec. 16. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha kiírtad ezt a kérdést + nem mersz mosolyogni, akkor zavar téged, tehát mindenképp megérné a fogszabi. Halogattam én is, így most 29 évesen van (nem kor fuggo egyébként).
2021. dec. 16. 22:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Utolso, nem kuldenel kepet a fogaidrol, hogy mennyire tudtak osszehuzni?
2021. dec. 16. 22:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Meg a 7.valaszolonak szolt az uzenetem, de igazabol barkitol varom a kepeket
2021. dec. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!