Fogszabályzás 30 évesen hogy működik?
Ezekre mind fogorvosok tud válaszolni. Annyi, hogy mélyen zsebbe nyúlós a történet és 2 évig is eltarthat a folyamat.
Egyik kollégám is felnőttként csináltatott fogszabályozást, árt is kérdeztem, de elfelejtettem neki mennyi volt, de nagyságrendileg fél millió, ha nem több.
inkább 1
ha jót akarsz
önligírozós, lágy erővel működő jobb ilyenkor
Pontosan ugy, mint gyerekkent.
Most komolyan mi ez a “most mar hagyd” hulyeseg, mintha a kerdezo 95 evesen akarna neki kezdeni (amihez meg annyi idosen is joga van, ha epp ezt szeretne es meg van ra a lehetosege).
30 evesen meg nagyon fiatal vagy, es igenis is csinaltasd meg, ha ugy erzed ez javit az eleteminosegeden, a magabiztossagodon es az onbecsuleseden.
3. Vagyok.
1 a millionak szolt, nem az első, helytelen válasznak...
Most inkább úgy érzem magam mint egy 145 éves:D(keveset aludtam)
Szóval azt sem tudom szebb lesz-e, mert nem olyan gáz csak kicsit kiugrik a fogam, de lehet van akinek ez tetszik, egyedi, miután beszabályozzuk olyan átlagos lesz, ezt nem tudom.
Hat ez a kicsi tudod, milyen mértékegység... :D
De ez nem egyediség kérdése vagy kinézeté. Egészségügyi. Ha nem durva, lehet, nem izélném...de ehhez látni kellene.
Olyan mint a Süsünek, csak nincs benne akkora nyáriszünet. Szóval arányos csak a metszőfogam ki van billenve 5-10fokot. Nem lenne nagy különbség csak általános szögbe lenne.
Képet nem küldök mert már csaltam sokszor, miközbe nem engedélyezett a képfeltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!